Üdvözöljük a

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Cimkék: SORT

Idősen és aktívan – megjelent a SORT kiadvány

2017. 07. 27. 14:00

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével valósult meg a „Seniors on Reciprocal Tourism” pályázati program. Ennek keretében a hét ország partnerei kidolgoztak egy turisztikai modellt, amely az idősek (55+) főszezonon kívüli turizmusára fókuszál, kiegészülve önkéntes tevékenységekkel.

Szlovének Baranyában, magyarok Isztrián – képes beszámoló a SORT projekt próbaútjairól

2016. 10. 27. 16:41

Harmadik szakaszához érkezett a SORT (Seniors on Reciprocal Tourism) projekt, melyben a hét – különböző országokból érkező – résztvevő szervezet vállalta, hogy egy turisztikai programcsomagot állít össze időskorúak számára a főszezonon kívüli időszakra.

Lezárult a SORT projekt második szakasza

2016. 07. 19. 11:25

Márciusban kezdte meg közös tevékenységét az a hét szervezet, többek között a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, amely egy COSME pályázat kapcsán vállaltak partnerséget.

A pályázatban leírt projekt neve SORT – Seniors On Reciprocal Tourism röviden megfogalmazza annak célját, azaz az 55 év feletti korcsoport számára alakít ki turisztikai csomagot, melyben a kölcsönösség is helyet kap az önkéntességen keresztül.

Új dimenzió az időskorúak turizmusában

2016. 06. 16. 13:54

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara partnere annak a COSME pályázatnak, melynek célja a nemzetközi együttműködési projektek fejlesztése és támogatása a turisztikai szektorban, a kis és középvállalkozások bevonásával és szoros együttműködésben a tagállamokkal.

 

A projekt neve SORT – Seniors On Reciprocal Tourism röviden megfogalmazza annak célját, azaz az 55 év feletti korcsoport számára alakít ki turisztikai csomagot, melyben a kölcsönösség is helyet kap az önkéntességen keresztül.