Üdvözöljük a

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Cimkék: szabványok

Milyen iratokat kell, és mennyi ideig megőrizni megszűnő szervezeteknél?

2016. 11. 21. 08:27

Megszűnő szervezet esetén melyek azok az iratok, bizonylatok, amelyek 5 év után, illetve korlátlan ideig nem semmisíthetők meg, s milyen módon kell gondoskodni az elhelyezésükről?

Legyen magabiztos a minőség- és környezetirányítási területen - belső auditori képzés Pécsett

2016. 08. 31. 12:31

A minőség- és környezetirányítási területre vonatkozó szabványok és egyéb követelmények folyamatos változása próbára teszi a területen dolgozó vagy azon elhelyezkedni kívánó szakemberek felkészültségét. A kamarai tagfelvételt kezdeményezett CERT Tanúsító Zrt. interaktív, gyakorlati tapasztalatokat és a megújuló szabványok ismeretanyagát feldolgozó képzést szervez, mely hozzásegítheti Önt szakterületi sikerekhez, irányítási rendszere tökéletesítéséhez, vagy álmai munkahelyének megtalálásához.

Szabványok KKV-knek - KKV e-learning tanfolyam

2016. 04. 21. 19:05

Az e-learning tanfolyam segítségével megtudhatja, hogyan profitálhat a szabványok alkalmazásából, illetve hogyan befolyásolhatja az új szabványok tartalmát, és hogyan járulhat hozzá a lehető legjobb üzleti környezet kialakításához a vállalat tevékenysége során.

Szabványt a szabványboltból

2015. 12. 14. 08:50

altA Magyar Szabványügyi Testület szerzői jogainak sorozatos megsértése miatt a honlapok fokozatos ellenőrzésébe kezd.
Ha egy személy/cég/vállalat/szervezet stb. a honlapján az MSZT engedélye nélkül szabványt vagy szabványokat tesz közzé, az jogsértést követ el és vállalnia kell annak következményeit.

Elkészült az INSPIRE online megújuló energetikai innovációs platform

2015. 07. 31. 12:05

Az International Renewable Energy Agency (IRENA) az Európai Szabadalmi Hivatallal (EPO) és a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottsággal (IEC) együttműködésben létrehozta a világ legnagyobb, globális megújuló energetikai szabvány- és szabadalomgyűjteményét. Az INSPIRE néven ismert újdonság az első a maga nemében - és a legteljesebb is, tekintve, hogy mintegy 2 millió, a széndioxid-kibocsátás enyhítéséhez kapcsolódó, a PATSTAT-ból származó szabadalmi dokumentumot, és mintegy 400 szabványt tartalmaz.

Megjelent a Magyar Szabványügyi Testület (MSZT) januári online hírlevele

2015. 01. 19. 11:58

A szabványok a műszaki területek tudásbázisának számítanak. A januári szabványügyi hírlevél tartalmából: a nemzeti szabványállomány változásai, magyar nyelvű szabványok, képzések az élelmiszer-biztonság területén, ünnepélyes okiratátadás a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórházban, az ISO 9001 és ISO 14001 irányítási rendszerszabványok felülvizsgálata, az ISO 45001 irányítási rendszerszabvány felülvizsgálata, a hegesztés munkavédelmére vonatkozó előszabványok, szabványok a műszaki felsőoktatásban.

Díjmentes CE Klub rendezvény vállalkozóknak

2017. 05. 15. 13:53

A  soron következő nyitott CE klubrendezvény  EMC (elektromágneses zavarok) világába kíván betekintést adni,elsősorban természetesen a biztonság és a vonatkozó követelmények tekintetében.