Üdvözöljük a

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Cimkék: tréning

Üzletfejlesztési tréning és workshop a kamarában

2018. 05. 23. 11:24

A rendezvényt a kamara a Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft.-vel együttműködve szervezte meg az INPUT program keretén belül május elején.

Jobb önismeret, jobb vezetés

2018. 02. 16. 10:23

Két elismert szakember, tréner bevonásával és 16 fő részvételével csütörtökön az idei év első KamarAAkadémia képzésére került sor.

Szigetvári jövőkép

2017. 03. 03. 11:41

Ezen a héten tartotta ez évi második ülését a szigetvári városi elnökség, ahol véglegesítették a hó közepére tervezett tájékozódó rendezvényük programját és meghívotti körét.

KKV Akadémia a versenyképesebb vállalkozásokért

2017. 02. 22. 14:21

Segítene? Tanácsot adna? Képezne? A napokban minden önkéntes kamarai tagvállalkozást megkeres a kamara. Amennyiben a KKV szektorban tevékenykedő vállalkozások és munkatársaik fejlesztéséhez szellemi termékeivel, szaktudásával, szakmai segítségnyújtással hozzájárulna, úgy várjuk támogató szolgáltatásait.

PBKIK Humán Klub: szerencsét hozott a 13-as

2017. 02. 15. 14:17

Jól sikerült a tapasztalat-megosztás a klub 13. ülésén! A tagok előzetesen megbeszélték, hogy több problémafelvetést, jó gyakorlat- vagy tapasztalat-megosztást, élethelyzetről szóló beszámolót szeretnének, melyet konstruktív vita követ. Az első alkalommal Héder Sándor (Forlong Bt.) esetét beszélték át Kutseráné Pernyéz Zsuzsanna vezetésével, aki az Action Learning módszerével segített feldolgozni a témát.

Siklósi üzleti közösség, térségi üzleti háló

2017. 01. 20. 10:50

Ezen a héten tartotta a Siklós Városi elnökség a január havi találkozóját, ahol az iroda egyik legfontosabb projektjét, illetve az abban történő továbblépést tekintette át.

Webshopot szeretnék működtetni...- Ötödik rész

2016. 06. 09. 13:58

Aki webáruházat szeretne működtetni, annak nem árt mindent végiggondolni a fogyasztó fejével, hiszen minden siker vagy sikertelenség végső soron ezen is múlik. Cikksorozatunk ötödik része ebből a szemszögből vizsgálja az online kereskedelemben felmerülő kockázatokat, vitarendezési módokat és tipikus hibákat.

Későbbi dátummal lesz megtartva: Mit mondanak Önről, ha kilép a szobából? Személyes szakmai márkaépítés tréning a Kamarában

2016. 10. 27. 12:50

Tisztelt Érdeklődő!

Ezen rendezvényünket a későbbiekben fogjuk megtartani egy nagyobb szabású, komplex tréningcsomag keretein belül!

Érdeklődő e-mailjeiket ezzel a rendezvénnyel kapcsolatban kérjük, a humanklub@pecsikamara.hu címre küldjék!

Tisztelettel:

a szervezők

 

 

Egy globális felmérés szerint a McDonald’s és a Coca Cola szavakat ugyanannyian ismerik a világon, mint a „helló” kifejezést. Ez többek között a tudatos brandépítés eredménye. A cégvezető és a cég munkatársai akkor is alakítják minden megnyilatkozásukkal a saját, illetve a cégük brandjét, ha tudatosan nem is foglalkoznak vele. Azonban nem mindegy, hogy miként teszik ezt. A jó, vagy éppen rossz márka egyenes út a sikerhez, vagy a sikertelenséghez. A MyPro Consulting és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara tréningsorozatot szervez, hogy olyan gyakorlati tudáshoz és eszközökhöz segítse a Baranya megyei KKV-ket, amelyekkel hatékonyabbá tehetik működésüket.

Dr. Lakner Szilvia - Lartco Consulting Kft.

2017. 01. 18. 13:43

A Lartco Consulting Kft. szervezet- és vezetésfejlesztéssel foglalkozó tanácsadó cég.

Kovácsné Tímár Ildikó - KTI Kft.

2017. 02. 10. 09:46

A KTI Kft. a KTF Group tagjaként vállalatok komplex, célirányos és valóban hatékony támogatásával, fejlesztésével foglalkozik.

Almási Edina - FC Products Kft.

2017. 10. 19. 13:53

Felnőttképzési oktató, tanácsadó