Üdvözöljük a

Címzetes kamarai tanácsos: Bartos Sándor | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Címzetes kamarai tanácsos: Bartos Sándor

Szerző: K.T. | 2018. május 2.

Mintegy 3 évtizede aktív szereplője a környezetvédelemnek Bartos Sándor, a 25 éves Öko-Trade Kft. cégalapítója, ügyvezetője. Folyamatosan nyomon követi az ágazat szervezeti, szakmai, jogszabályi változásait, naprakész információit pedig kamarai munkájában is felhasználja. Alapfilozófiája, hogy a munkája során felmerülő, környezetvédelmet érintő problémákra minden esetben meg tudja adni azt a megfelelő választ, amely a megbízó számára a leggazdaságosabb, a hatóságok számára pedig a legkielégítőbb megoldást jelenti.

Több, mint 2 évtizede koordinálja a pécs-baranyai kamara környezetvédelem terén kifejtett képzési, információs és érdekvédelmi munkáját, emellett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara környezetvédelmi munkabizottságának elnöke. Bartos Sándor munkáját a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Címzetes kamarai tanácsos díjjal ismerte el.

 Bartos Sándor az Öko-Trade Kft. megalapítása előtt a Dél-Dunántúli Környezetvédelmi Intézet vezetője és egy általa alapított svéd-magyar vegyes vállalat szakértő-tervezője volt. Az Öko-Trade hiteles és független környezetvédelmi szakértői, tervezői tevékenysége miatt hosszú évek óta a környezetvédelmi tanácsadói piac egyik legrangosabb szereplőjének számít hazánkban. Bartos úr amellett, hogy példaértékűen vezeti budapesti irodát is működtető vállalkozását, mindig arra törekedett, hogy átadja a tapasztalatait a fiataloknak, megossza információit az üzleti közösség tagjaival. Számos rendezvény, konferencia megszervezésében vállalt tevékeny szerepet. A környezetvédelem ügyének előmozdítása érdekében évtizedek óta vállal tisztségeket a kamarában, összkamarai szinten is igyekszik a környezetvédelemmel foglalkozó vállalkozások tudását, tapasztalatát összefogni. Saját vállalkozása, az Öko-Trade Kft. számos szövetségnek a tagja, emellett több társadalmi szervezettel is jó kapcsolatot ápolnak.