Üdvözöljük a

A jövő épülete, a jövő építészete | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A jövő épülete, a jövő építészete

Szerző: Schmidt Enikő | 2016. január 15.

Az Osztrák Gazdasági Kamara bécsi irodája és az Enterprise Europe Network hazai hálózata idén is megrendezi azt a nagyszabású, közel 400 tárgyalópartnert vonzó rendezvényét melynek célja, hogy az építészek és a kapcsolódó szakterületek vállalkozóinak nemzetközi üzleti együttműködését elősegítse.

Az április 18-19 között megrendezésre kerülő "Future of Building" konferencia és nemzetközi üzletember találkozó második napja innovatív építészeti projektek helyszíni meglátogatását is magában foglalja. Az esemény alkalmával az érdeklődők neves előadók beszámolóit hallgathatják a legújabb építészeti innovációkról, fenntartható felújításról, az épület életciklus ausztriai megközelítéséről, de sor kerül kétoldalú üzletember találkozókra és 3 innovatív építőipari projekt meglátogatására is.

 

Főbb ágazatok, ahonnan a vállalkozókat várják:

 

  • Mérnöki és tervezési / építészeti és építési szolgáltatások
  • Építőipar / alvállalkozói tevékenységek
  • Építési anyagok / alkatrészek és szerelvények
  • Megújuló energia / légkondicionáló és építési technológiák
  • Ügynökségek / klaszterek és egyesületek / állami döntéshozók

 

A részvétel ingyenes, de előzetes, angol nyelvű regisztrációhoz kötött. A kiutazás és szállás önköltséges, és önállóan szervezendő. A szervezés hatékonysága miatt szükséges megjegyezni, hogy amennyiben regisztrál, de nem jelenik meg a tárgyalásokon – és nem is mondja le előzetesen 2016. április 16.-ig -, a szervezők 75 Eur+Áfa „No-show” (bánatpénz) megfizetésére kötelezik.

 

Határidők:

 

2016.01.15-04.16 Regisztráció és együttműködési profilok rögzítése, kivel-miről szeretne tárgyalni. Minél pontosabban fogalmazza meg az együttműködési profilt, annál biztosabban talál partnert.

 

2016.03.18-04.11 Konkrét tárgyalások kezdeményezése az online felületen, mely alapján kialakítja a szoftver a tárgyalási „menetrendet”. Önnek csak jeleznie kell, hogy kivel szeretne tárgyalni, illetve elfogadni a felkéréseket a többi regisztrált cég részéről, amennyiben érdemlegesnek találja a tárgyalásra.

 

2016.04.13 Előzetes „tárgyalási menetrend” megküldése a szervező által, hogy felkészülhessen a tárgyalásokra

 

2016.04.18 Kétoldalú tárgyalások lebonyolítása Bécsben a WKÖ székházában

 

Miért vegyen részt a rendezvényen?

  • Hogy a legfrissebb információkat kapja nemzetközileg ismert előadóktól
  • Találkozzon számos potenciális együttműködő partnerrel egy helyen, egy napon
  • Bemutathassa, megvitathassa új ötleteit és projektjeit nemzetközi szinten
  • Bemutassa vállalkozását ausztriai és európai vállalkozóknak, partnereknek


Regisztráljon az online felületen és jelenítse meg vállalkozása együttműködési profilját. Minden együttműködési profil - ki-miről-kivel szeretne tárgyalni -, látható lesz az esemény előtt, így ez alapján nagyobb esély van minél több tárgyalópartnert találni és hatékonyabbá tenni a találkozót.

Minél hamarabb regisztrál, annál több ember látja az együttműködési profilját, és jelölheti Önt tárgyalásra!

A részvétel ingyenes, de előzetes, angol nyelvű regisztrációhoz kötött. A kiutazás és szállás önköltséges, és önállóan szervezendő.

 

Helyszín: Wiedner Hauptstraße 63 1045 Bécs, AUSTRIA

Időpont: 2016. 04. 18. 08:00 - 2016. 04. 19. 19:00

Jelentkezés határideje: 2016. 04. 11. 12:00