Üdvözöljük a

Brüsszel is gratulált a magyar ötlethez | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Brüsszel is gratulált a magyar ötlethez

Szerző: Schmidt Enikő | 2015. szeptember 16.

Az Enterprise Europe Network vállalkozásfejlesztési hálózat a nemzetközi rendszeren belül egyedülállóként vezette be Követi programját, melynek lényege, hogy egy-egy helyi vállalkozás jó példáján keresztül ismerheti meg a regionális vállalkozói kör a Hálózat nyújtotta szolgáltatásokat, valamint ezek előnyeit.  

Követnek csak olyan vállalkozókat kért fel a közösség, akik már igénybe vették, és sikerrel használták a nemzetközi hálózat egyedülálló szolgáltatásait. A siker receptje itt is az „adok-kapok”. Ezért követeink részéről jogos igényként merült fel, hogy segítsük felkészítésüket az európai hálózat megfelelő képviseletére egy olyan kommunikációs tréninggel, mely bármilyen szituációban képessé teszi őket arra, hogy egységesen és mindenki számára érthetően nyilatkozzanak meg TV-ben, sajtóban, közösségi médiában, akár krízishelyzetben is.

 

A magyar konzorcium munkatársainak éves találkozója keretében sikerült megszervezni a pécsi Kerko-Média Kft. sokéves médiakommunikációs tréning tapasztalatainak, módszereinek és trénereinek segítségével azt a nagy sikerű képzést, melynek híre Brüsszelig is eljutott. Munkánkról tájékoztatást kapott a nemzetközi hálózat 600 irodája, 63 országban annak érdekében, hogy ők is használják a magyar partnerek által kifejlesztett „legjobb gyakorlatot”. Reméljük, hogy a jó példa követőkre talál.

Az angol nyelvű cikket az alábbiakban közöljük.