Üdvözöljük a

’Doing Business with Hungary’ III. Magyar-Ukrán Befektetési és Üzleti Konferencia | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

’Doing Business with Hungary’ III. Magyar-Ukrán Befektetési és Üzleti Konferencia

Szerző: Hendinger Anita | 2016. május 2.

Magyarország Kijevi Nagykövetsége, a Nemzeti Befektetési Ügynökséggel, a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt-vel, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával, a Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint az Odessza Megyei Állami Adminisztrációval és az Odesszai Regionális Kereskedelmi és Iparkamarával közösen rendezi meg 2016. május 12-én, az ukrajnai Odesszában a ’Doing Business with Hungary’ III. Magyar-Ukrán Befektetési és Üzleti Konferenciát.

A Konferencia célja: magyar befektetési és üzleti lehetőségek bemutatása az Odessza megyei vállalkozások, vállalatok számára, illetve lehetőség biztosítása magyar vállalkozások számára egyrészt közvetlen kapcsolat felvételre ukrajnai vállalkozásokkal üzleti tevékenységük bővítése céljából, másrészt pedig megismerkedni a megye aktuális fejlesztési projektjeivel, üzleti lehetőségeivel.

 

A Konferencia első részében odesszai előadók ismertetik a régió üzleti lehetőségeit, míg a konferencia második részében B2B üzletember találkozóra kerül sor az Odesszai Regionális Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében.

 

A konferenciát megelőző délutánon kerül sor a Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamara odesszai irodájának megnyitójára.

 

Az odesszai állami és kamarai vezetőkkel folytatott előzetes megbeszélések alapján, az alábbi területeken látnak együttműködési lehetőséget magyar partnerekkel:

  • Infrastruktúrafejlesztés-logisztika (kikötői, átrakási, közlekedési);
  • Agrárium-élelmiszeripar (zöldség- és rizstermesztés és feldolgozás, baromfitenyésztés, halgazdaság);
  • Alternatív energia (napenergia felhasználás, bioenergetika);
  • Turizmus (szálláshelybővítés, idegenforgalmi fejlesztések).

Természetesen az odesszai vállalkozások nyitottak más együttműködési lehetőségek iránt is, ezért várjuk mindazon magyar vállalkozások jelentkezését, akik üzleti lehetőséget látnak a dél-ukrajnai régióval való együttműködésben.

 

A B2B tárgyalások sikeres partnerkereséséhez kérjük a konferenciára jelentkező magyar vállalkozás rövid, orosz nyelvű bemutatkozó anyagát a Kijevi Külgazdasági Iroda részére (Trade.KEV@mfa.gov.hu) 2016. május 6-ig megküldeni. A Külgazdasági Iroda szívesen áll rendelkezésre a Konferenciával kapcsolatos részletes információval az érdeklődő vállalkozások számára a +38 (044) 590 0190 telefonszámon vagy a megadott e-mail címen.

 

Kérjük, hogy a Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamara tagjai és/vagy partnerei jelentkezésüket küldjék a kota.gyorgy@gmail.com címre. Érdeklődés esetén kérjük, hívja a 20 320 6424 telefonszámot!