EFFECT - A fenntartható közbeszerzés hazai és nemzetközi aktualitásai

Szerző: Schmidt Enikő | 2014. február 4.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara „A fenntartható közbeszerzés hazai és nemzetközi aktualitásai” címmel konferenciát szervez 2014. február 13-án, Budapesten, melyre ezúton Önt is meghívjuk. A rendezvény egyúttal az energiahatékony közbeszerzéssel foglalkozó EFFECT projekt záró konferenciája.

A szervezésben közreműködik az Észak-Magyarországi Regionális Innovációs Ügynökség, a Közbeszerzési Hatóság valamint Kovács László, MEE-VET elnök.

A fórum célja, hogy a magyar és külföldi résztvevők a projekt eredmények és jó gyakorlatok bemutatásán keresztül átfogó képet kapjanak a fenntartható közbeszerzés hazai és nemzetközi helyzetéről. Magyar részről a tervek szerint köszöntőt mond Dr. Jánosi Andrea, közbeszerzésért felelős helyettes államtitkár, és előadást tart Dr. Gajdos Róbert, a Közbeszerzési Hatóság elnöke valamint Dr. Tátrai Tünde, közbeszerzési szakértő.

 

A fórum időpontja: 2014. február 13., csütörtök, 10.00 óra

 

Helyszín: Novotel Budapest Centrum Hotel (1088 Budapest, Rákóczi út 43-45., Rákóczi terem)

 

A rendezvényen elhangzó angol nyelvű előadásokhoz angol – magyar szinkrontolmácsolást biztosítunk.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A fórum előzetes programja az alábbi linken, illetve a http://www.effectproject.eu/downloads.php oldalon érhető el (a HU menüpont alatt).

 

Kérjük, hogy részvételi szándékát a http://jelentkezes.mkik.hu/event/fenntarthato-kozbeszerzes-hazai-es-nemzetkozi-aktualitasai-az-effect-projekt-zaro linken található regisztrációs lap kitöltésével szíveskedjen jelezni legkésőbb 2014. február 7-én 12 óráig.

További felvilágosításért kérjük, forduljon Tepes Anna nemzetközi referenshez (tel.: 061 474 5142, e-mail: tepes@mkik.hu