Üdvözöljük a

Enterprise Europe Network – Üzletfejlesztés karnyújtásnyira | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Enterprise Europe Network – Üzletfejlesztés karnyújtásnyira

Az Enterprise Europe Network az egyetlen, az Európai Bizottság által létrehozott vállalkozásfejlesztési hálózat, amely a kis és középvállalkozások üzletfejlesztési törekvéseit szolgálja az Európai Unióban és azon túl.

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk a magyar kis és középvállalkozások számára?

Üzletfejlesztés karnyújtásnyira
Az Európai Unió és az ország bármely pontján is fordulnak a kis- és középvállalkozások, illetve más szervezetek (egyetemek, kutatóhelyek) a hálózatunk tanácsadóihoz, mindenhol a teljes Enterprise Europe Network tudása, kapcsolatai és szakértelme segítik őket:

 • A vállalkozásfejlesztés támogatása
  A hozzánk forduló szervezetek számára az uniós piacon való aktív részvételt elősegítő információs rendezvények biztosítása, cégre szabott tanácsadás nyújtása, belföldi és külföldi üzletember találkozók szervezése. Segítség az új potenciális kereskedelmi partnerek felkutatásában, az új piacokon való megjelenésben, tájékoztatás az Európai Unióban folyó tevékenységekről és lehetőségekről.
 • A technológia-transzfer támogatása
  A technológia-transzfert, az innovációt, és ezen keresztül a kis- és középvállalkozások és más szervezetek versenyképességének növelését célzó szolgáltatások:
  vállalkozások technológiai helyzetének felmérése, nemzetközi technológia transzfer elősegítése, képzések, személyre szabott tanácsadás, technológia transzfer rendezvények, konferenciák.
 • Az EU kutatás-fejlesztési programjaiban való részvétel támogatása
  Az Európai Unió kutatás-fejlesztési keretprogramjában való részvételt támogató szolgáltatások: információ-terjesztés és tanácsadás, pályázatgenerálás, nemzetközi üzleti partnerkeresés, pályázatíró rendezvények.

A hálózat kétoldalú kommunikációt biztosít a vállalkozások és az Európai Unió döntéshozói között, így biztosítva a véleménycserét.

 

 

Hol léphet kapcsolatba a hálózat szakértőivel világszerte?

Kérjük, kattintson ERRE a linkre!

A Pécsett található dél-dunántúli iroda munkatársainak elérhetőségeihez kérjük, ERRE a linkre kattintson:

 

 

Milyen szervezetek alkotják a hálózatot?
A hálózat a korábbi, szintén az Európai Bizottság által támogatott Euro Info Központ (EIC) és Innováció Közvetítő Központ (IRC) hálózatok tapasztalataira építve, tevékenységeik összevonásával jött létre 2008-ban, ezzel egységesítve a két hálózat egyaránt magas színvonalú szolgáltatási palettáját. Az Enterprise Europe Network hálózatot 600 szervezet alkotja, az egyes országokban működő kereskedelmi kamarák, regionális fejlesztési ügynökségek és egyetemi technológia központok hálózatának 3000-nél több naprakész szakértője áll a vállalkozások rendelkezésére Európa több mint 60 országában. 

Magyarországon a kiterjedt hálózat az alábbi intézményekben működik – kérjük, kattintson ERRE a linkre!

 

Enterprise Europe Network – Üzletfejlesztés karnyújtásnyira

www.enterpriseeurope.hu