Fejtse ki véleményét az Enterprise Europe Network szolgáltatásaival kapcsolatban

Szerző: Hendinger Anita | 2015. március 11.

Az Európai Bizottság szeretné felmérni az Enterprise Europe Network működésének hatékonyságát. Mondja el véleményét a Hálózat által nyújtott szolgáltatásokról, hogy minél inkább az Ön igényeinek megfelelően alakíthassuk azokat. A kérdőív kitöltése anonim. Köszönjük a közreműködését.

A felmérés célja, hogy az Európai Bizottság megismerhesse az Enterprise Europe Network hálózatának értékét, valamint segíti a szolgáltatások fejlesztési irányainak kijelölését.

 

Olyan kis- és középvállalatok válaszait várják, akik a 2008-as megalakulás óta igénybe vették a hálózat szolgáltatásait. 

 

A kérdőív a szolgáltatások első használatáról, az igénybe vevő cégről, illetve a szolgáltatások hasznosságáról mérik fel a kitöltők véleményét.

 

A csatolmányban az Európai Bizottság hivatalos levele található, amelyben felkéri a cégeket válaszadásra. A levél aláírója Peter Wragg, az Európai Bizottság Vállakozói és Ipari Főigazgatóságán a Hálózatot felügyelő szervezeti egység vezetője (Head of SME Access To Markets, Directorate-General for Enterprise and Industry, European Commission).

 

Az angol nyelvű kérdőív kitöltésének határideje: 2015. március 29.

 

Kérjük, segítse munkánkat!

Csatolt állományok:
Kapcsolódó anyagok: