Üdvözöljük a

Találjon üzleti partnert Ön is! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Találjon üzleti partnert Ön is!

Szerző: Pazaurek Szabina | 2017. augusztus 15.

Megkezdődött az Open4Business konferencia és üzletember találkozó honlapján a kétoldalú tárgyalások foglalása.

Az eddig 12 országból regisztrált 93 vállalkozás kezdi meg azt a folyamatot, ami során kialakul – a szoftver segítségével – annak az 500 üzleti tárgyalásnak a menetrendje, melyet október 5-6-án Pécsett fognak egymás között lebonyolítani a vállalkozások.

 

Üzletember találkozó lépésről lépésre:

 

1. Az érdeklődők vállalkozásuk bemutatásával regisztrálnak az online felületen: https://www.b2match.eu/open4business/sign_up


2. A bejelentkezést és a profilok megtekintését követően a honlapon üzleti tárgyalásokat kezdeményezhet az Ön számára ígéretesnek tűnő vállalkozások irányába, illetve fogadhat el azoktól a cégektől, akik Önt jelölik meg ("Book meeting" gomb).


3. A rendezvényt megelőzően 1-2 nappal a részletes, személyes tárgyalási naptár elérhető lesz.


4. A találkozók során 20 perc áll rendelkezésre a partnereknek egymás megismerésére, a kapcsolódási pontok azonosítására, a következő lépések egyeztetésére.

 

 

A mai naptól van lehetőség – a feltöltött tárgyalási profilok alapján megismert és – a vállalkozó számára legígéretesebbnek ítélt cégeket tárgyalásra jelölni. A tárgyalási szándékot a vállalkozás elfogadja, vagy elutasíthatja annak függvényében, hogy lát-e üzleti lehetőséget a partnerben. A két nap folyamán egy cég 18 db ilyen, 20 perces villámtárgyalást tud előre szervezetten lebonyolítani, amennyiben időben elkezdi a partnerek jelölését a tárgyalásra.


A tavalyi év tapasztalata, hogy akik későn „kapcsoltak”, már nem találtak szabad helyet a kiválasztott partnerek időbeosztásában, pedig nagy segítség lett volna, ha itt helyben, személyesen tudnak tárgyalni a külföldi vállalkozásokkal.

 

Jelentkezési határidő az üzletember találkozóra 2017. szeptember 29., de a regisztrációra már csak korlátozott számban van lehetőség.

 

Az üzletember találkozó mellett plenáris ülések, fórumok, egyéni tanácsadások, céglátogatások és networking események is helyet kapnak, valamint a rendezvény részeként sor kerül a Connect-IT IT klaszter konferenciára, a PTE Jubileum 650 és a PTE Diaszpóra Projekt fórumra, a Design Pécs Hét eseményeire, valamint a Duna Régió Stratégia Dél-dunántúli fórumára.

 

További információk és a részletes programleírás a rendezvény honlapján érhetők el.

 

Ne szalassza el a lehetőséget!