Üdvözöljük a

„Gondolkozzanak, tervezzenek, számoljanak és pályázzanak” | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

„Gondolkozzanak, tervezzenek, számoljanak és pályázzanak”

Szerző: Schmidt Enikő | 2015. április 28.

Ez lehetne mai rendezvényünk mottója is. Kresz Erika, a PBKIK Kisvállalkozás fejlesztési Bizottságának elnöke és a Kresz és Fiedler Kft. ügyvezetője összegezte így a Kis- és középvállalkozások aktuális gazdasági kihívásai című fórumot, mely az új GINOP pályázat lehetőségeit részletezte.

 A WTS Klient cégcsoport, a Kamara és az Enterprise Europe Network Pécs szervezésében idén először került Pécsett megrendezésre egy olyan komplex tájékoztató rendezvény, melynek keretében az új pályázati kör, mondhatni minden szereplője bemutathatta saját területét az adótanácsadótól a pályázatíráson keresztül a finanszírozási formákig és lehetőségekig.

 

Milos Katalin főosztályvezető, a Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság képviseletében ismertette a most nyíló GINOP pályázati rendszerét, annak prioritásait, és felhívta a figyelmet arra, hogy a ciklus elején a rendszer még sokkal rugalmasabb, nagyobb keretösszeg áll rendelkezésre, nem kell senkinek kapkodnia:

„Ez nem egy beadási verseny. Ki nyomja meg előbb a gombot a kitöltőprogram végén.”

 

Vonnák Balázs a Magyar Nemzeti Bank igazgatója az MNB Növekedési program finanszírozási eszközeiről tájékoztatta a résztvevőket.

Baldauf Csaba senior manager, WTS Klient Adótanácsadó Kft. és cégcsoport partnerei Lambert Zoltán és Gyányi Tamás valós esettanulmányon keresztül mutatták be az EU-s pályázatok hasznosulásának legjobb gyakorlatát.

 

Az előadások anyagai a csatolt mellékletből letölthetők.