Üdvözöljük a

Innováció menedzsment tréning: legyen még több ilyen! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Innováció menedzsment tréning: legyen még több ilyen!

Szerző: Enterprise Europe Network - Dél-Dunántúl | 2018. június 21.

…ezt pedig a résztvevők tudatták a szervezőkkel, értékelőlapjaik segítségével. A tréning célja az volt, hogy felkészítse az ígéretes fejlődési potenciállal bíró vállalkozásokat az innováció menedzsment feladataira, különös tekintettel a nemzetközi piac kihívásaira. Az előadók 12 értékelésből 11 esetben „kitűnő” értéket kaptak. A pécsi rendezvényt partnerünk, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ScaleMeUp! projektje támogatta.

Mi számít innovációnak? Kinek vannak innovatív ötletei? Honnan lehet pénzt szerezni az ötletek megvalósítására? Ki kezeli portfólióként a szellemi eszközeit? Ki és milyen eszközökkel védi őket? Hogyan lehet pénzzé tenni az innovatív terméket/szolgáltatást, és mikor érdemes? (…)

Az innováció menedzsment a digitális világban egyre inkább értékközpontúvá válik, és mindinkább a közvetlen fogyasztói igények irányába fordul. A tréning a létező legfrissebb tudást igyekezett átadni leginkább azzal a céllal, hogy felmutassa a hatékony innováció menedzsment módszerek skáláját egy újszerű értékinnovációs gondolkodás megindításához.

 

A Keresnyei János és Dobay Balázs által tartott, gyakorlati példákkal színesített négyórás rendezvényen szó esett az innovációs modellekről, a Szellemi Eszköz Menedzsmentről, a Kék Óceán Stratégiáról, az üzleti modell tervezésről, és még sok másról, ami segíti az elindulásban a vállalkozókat, vagy éppen megerősíti őket abban, hogy jó úton haladnak.

 

A rendezvényt az Enterprise Europe Network „GRO/SME/16/B/07 – Support young innovative companies scaling-up their activities in the Single Market” projekt támogatta.