Üdvözöljük a

Jelentkezés és partner-választás még 44 napig | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Jelentkezés és partner-választás még 44 napig

Szerző: Weller Diána | 2016. július 22.

A szeptember 19-21 között rendezendő Open4Business üzletember találkozóra eddig 15 ország 81 szervezete jelentkezett. Valamennyi meghirdetett szektorból (gép- és beszállító ipar, környezetipar, ICT, élelmiszeripar, K+F) érkeznek résztvevők, amelyek között kis- és középvállalkozások, egyetemek, klaszterek is vannak.

A regisztráltak fele külföldről érkezik. Legtöbben Horvátországból, de több cég képviseli Szlovákiát, Szlovéniát és Szerbiát is. A teljesség igénye nélkül néhány a rendezvényen több céggel, szervezettel is megjelenő iparág: szoftver- és mobil alkalmazás-fejlesztés, gépgyártás, energetika, világítástechnika. Szinte minden országból érkeznek tanácsadó cégek, amelyek segítséget tudnak nyújtani az adott ország üzleti-gazdasági helyzetének felmérésében, piackutatásban, potenciális partnerek felkeresésében. Szép számmal jelentkeztek az agrárszektorból is.

 

Ha Ön vállalkozásával, termékeivel szeretne külföldön megjelenni, akkor a részvétel egy ilyen programon kitűnő lehetőséget nyújt a piacok, versenytársak és lehetséges üzleti partnerek megismerésére. A regisztráció és a tárgyalópartnerek kiválasztása szeptember 5-ig lehetséges.