Üdvözöljük a

Közös tanulás és tudásmegosztás Pécsett | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Közös tanulás és tudásmegosztás Pécsett

Szerző: Schmidt Enikő | 2015. szeptember 7.

Az Enterprise Europe Network pécsi irodája adott otthont idén a hálózat éves szakmai találkozójának szeptember 3-4.-én a Kamarában. A hazai konzorcium 9 partnerének több mint 90 munkatársa vett részt ezen a nagyon intenzív rendezvényen, mely egyszerre szolgálta a kollégák megismerését, a szolgáltatások javítását célzó szakmai tréningeket, és a hálózatos működés előnyeinek minél jobb kihasználását.

„Igyekeztünk kihasználni a lehetőséget, hogy tanuljunk egymástól, megismerjük az új kollégákat, illetve mi is megismertessük magunkat még jobban.” Összegezte a két napot az egyik résztvevő.

 

A világban feltűnő legújabb trendekről is részletes tájékoztatást kaptunk meghívott előadóinktól - Simon Poulsen Dániából, Németh István és Erwan le Guen Brüsszelből csatlakozott a szakmai programhoz. Helyt kapott továbbá az innováció jövőjével, start-up vállalkozásokkal és közösségi finanszírozással kapcsolatos előadás is mindamellett, hogy Pécs vonzerejébe is belekóstolhattak a résztvevők.

 

A hálózat „Nagykövetei” – segítségünkkel komoly nemzetközi üzleti sikereket elért vállalkozók -, egy napos kommunikációs tréning keretében tettek szert olyan készségekre, melyek segítségével népszerűsíteni tudják majd szolgáltatásainkat olyan vállalkozások körében, akik még nem vették ezeket igénybe.

 

Tapasztalatunk szerint egy-egy ilyen belső hálózatépítés új lendületet ad a vállalkozásfejlesztés területén végzett mindennapi munkában, és gördülékenyebbé teszi a napi kommunikációt és munkát a partnerek között.

 

 

 

 

Kapcsolódó anyagok: