Üdvözöljük a

Külgazdasági attasé hálózat éves értekezlete 2015 - nyílt nap és részvételi lehetőség minden KKV számára | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Külgazdasági attasé hálózat éves értekezlete 2015 - nyílt nap és részvételi lehetőség minden KKV számára

Szerző: Hendinger Anita | 2015. május 10.

2015. június 22-26. között kerül megrendezésre a külgazdasági attasé hálózat éves értekezlete a Külgazdasági és Külügyminisztérium szervezésében.

Az egész hetet felölelő szakmai program keretein belül első alkalommal nyílik lehetőség a magyar cégek képviselőinek részvételére az értekezleten, ahol a külpiacokkal kapcsolatos tájékoztatókat hallgathatnak meg a világ 74 országában dolgozó külgazdasági attasék előadásában.

10 perces one-to-one találkozók keretében az érdeklődő üzletemberek felvehetik a kapcsolatot a külgazdasági diplomatákkal.

 

A nyílt nap célja, hogy a kis- és középvállalkozási szektor külpiacra lépéséhez segítséget nyújtson, továbbá külpiaci tapasztalatokkal rendelkező vállalkozások esetében az üzleti együttműködések további bővítéséhez, új piacokon való megjelenéséhez járuljon hozzá.

 

Program

 

Június 25. (csütörtök)

 

14:30-18:00: Relációs Tájékoztató Fórum (külpiacokkal kapcsolatos tájékoztatók a külgazdasági attasék előadásában)

KGA one-to-one meetingek a cégek képviselői számára

 

Június 26. (péntek 9-17 óráig)

 

Relációs Tájékoztató Fórum (külpiacokkal kapcsolatos tájékoztatók a külgazdasági attasék előadásában)

KGA one-to-one meetingek a cégek képviselői számára

 

Helyszín: Danubius Hotel Flamenco (1113 Budapest, Tas vezér u. 3-7.)

 

Az értekezleten való részvétel a cégek képviselői (max. 2 fő cégenként) számára regisztrációhoz kötött.

 

A kitöltött regisztrációs lapot legkésőbb 2015. május 29-ig szükséges visszaküldeni a szakdiplomata@mfa.gov.hu e-mail címre.

 

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a regisztrációk beérkezését követően ad a programról további részletes információt az érdeklődők számára.

 

Csatolt állományok: