Üdvözöljük a

Legfrissebb nemzetközi üzleti ajánlatok | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Legfrissebb nemzetközi üzleti ajánlatok

Szerző: Weller Diána | 2017. június 21.

A nemzetközi piacra induló, vagy már ott tevékenykedő, de további partnereket kereső cégek számára ideális az Enterprise Europe Network folyamatosan frissülő, díjmentesen használható adatbázisa a Partership Opportunity Database. Az alábbiakban négy üzleti igényt talál.

Egy német fafeldolgozó cég beszállítókat keres különböző méretű, állapotú faoszlopokra, rönkökre és fűrészárura. Valamennyi fából készült termékek anyaga akácfa (Robinia pseudoacacia). A cég hosszú távú üzleti kapcsolatban érdekelt, melynek alapját egy fa-beszállítói, gyártási megállapodás képezi. A leendő megbízható partnereit Magyarországon, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban keresi.

További információ

 

Egy német cég, a szociális szolgáltatóknak, mint kórházak, idősotthonok és az otthonápolási szolgáltatók teljes körű beszállítója egyszer használatos orvosi termékek és áruk gyártóit keresi Kelet-Európában.

További információ

 

Termék tervezési és gyártási projektekben teljes körű szolgáltatást nyújtó belga cég keres európai alvállalkozókat. Fém és műanyag alkatrészek tervezésére és gyártására szakosodott cégek a lehetséges partnerek. A belga cég helyi kapcsolattartó pontként vagy kereskedelmi ügynökként működne.

További információ

 

Kozmetikai termékek japán forgalmazója keres hajápolási és egyéb szépségápolási termékek gyártóit Japán piacra lépési szándékkal.

További információk

 

A teljes adatbázis megtekintéséhez látogasson el a http://pod.pbkik.hu oldalra, ahol az üzleti igényeken és ajánlatokon kívül technológia transzfer együttműködési lehetőségek és K+F pályázati projektek, valamint nemzetközi kiállítások, üzletember-találkozók között válogathat.