Üdvözöljük a

Magyar beszállítók jelentkezését várják! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Magyar beszállítók jelentkezését várják!

Szerző: Nagy Eszter | 2016. november 15.

Az utóbbi időben számos megkeresés érkezett osztrák és dán partnereinktől. Ezeket csokorba szedve adjuk közre.

1) Osztrák vállalkozás FEM- és CDF-számításra keres alvállalkozót

Egy gráci, numerikus számításokra és szimulációkra szakosodott mérnökiroda alvállalkozót keres FEM- és CDF-számítások elvégzésére. A FEM-számítások esetén Abaqus software használata, míg a CDF-számítások elvégzése esetén Ansys FLUENT használata elvárt.

 

2) Dán vállalkozás öntött kőedény gyártót keres

Dán vállalkozás (lehetőleg reaktív mázat alkalmazó) öntött kőedény gyártót keres. A jól működő dán designer Dánia-szerte keresett termékeket készít, és most beszállítót keres már létező, és új étkészlet kollekciójához. Kb. 10 tételről van szó (csészék, tálak, tányérok), mindegyik két színben, a megrendelés nagyjából 1000 darab tételenként, mindkét színben. Igen magas színvonalú gyártás szükséges, kifejezetten öntött kőedényekre van szükség, melyet 1280 °C-on égetnek ki (tehát NEM agyagedények, vagy porcelán).

 

3) Dán vállalkozás műanyag doboz, fém termék és szerszámos táska gyártó beszállítókat keres

a) Műanyag dobozok: A dán vállalkozás műanyag doboz gyártására keres partnert. A dobozokat kórházakban, áruházakban anyag- és árumozgatásra, rekeszként hasnzálják, vagyis teljesen normális műanyag dobozokról van szó.

b)Fém termékek: A dán vállalkozás üzletek, szupermarkezetek, irodák, kórházak számára polcos elemeket, továbbá olyan egyszerű termékeket, mint szemetes, fém menütábla, kampó, stb. gyártására keres beszállítókat.

c) Szerszámos táska: A dán vállalkozás szerszámos táska gyártására is beszállítót keres. A táska alapanyaga kemény nejlon, két fa lemezzel megerősítve (melyek szintén nejlon borítással bírnak), valamint egy fém rúd.

Ez a vállalklozás látja el Dánia kórházainak, nagyobb szupermarketeinek, és más, ismert dán üzletek mintegy 80%-át a fenti termékekkel. A gyártást mindhárom termék esetében Ázsiából szeretnék Európába telepíteni, a szállítási idő lerövidítése céljából.

A keresett termékek megtekinthetők a képgalériában.

 

4) Dán vállalkozás női ruha beszállítót keres

A kis dán ruhakereskedő vállalkozás (amely online áruházával lefedi a teljes skandináv piacot) közvetlen kapcsolatot keres modern/kortárs női ruha gyártókkal - teljes kollekciókat kerenek eladásra, azonban nem exkluzív, drága ruhákat és menő tervezők kollekcióját keresik, hanem egyszerű pólókat, ruhákat, kabátokat, pulóvereket, stb (a H&M, Zara, Jack&Jones stílusában). A vállalkozás farmer termékek iránt is érkelődik.

 

Kérjük, amennyiben valamelyik lehetőség felkeltette érdeklődését, jelezze az enagy@pbkik.hu e-mail címen, november 30-ig.