Üdvözöljük a

Magyar élelmiszert Hollandiába! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Magyar élelmiszert Hollandiába!

Szerző: Schmidt Enikő | 2015. szeptember 22.

A Tour d’Europe nemzetközi üzletember találkozó kiváló lehetőséget kínál arra, hogy belga és holland kereskedők találkozhassanak az európai/magyar élelmiszer- és italgyártókkal Rotterdamban, 2015. november 5-én.

Az Enterprise Europe Network Élelmiszeripari és mezőgazdasági szektorcsoport rendezvényének  célja, hogy kapcsolatot teremtsen a vásárlók és a gyártók között az élelmiszeripar- és italszektorban.

Ez év elején a Tour d’Europe kísérleti projekt bebizonyította sikerességét, minthogy az élelmiszer és italgyártók egész Európa területéről utaztak Edinburghba (Egyesült Királyság), hogy találkozzanak skót (EK) vásárlókkal, és bemutassák termékeiket.

 

A Tour d’Europe esemény a hálózat partnerországaira terjed ki, a következő helyszín Rotterdam lesz. Itt kerül megrendezésre egy személyes találkozó a belga és holland élelmiszer- és italforgalmazók, vásárlók és ügynökök, valamint az európai termelők között.

 

A rendezvényen való részvétel díjmentes, munkanyelve angol. A tárgyalópartner függvényében a tárgyalás nyelve változhat.