Üdvözöljük a

Magyar üzleti, technológiai és K+F pályázati partnereket kereső külföldiek - 22-25. hét | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Magyar üzleti, technológiai és K+F pályázati partnereket kereső külföldiek - 22-25. hét

Szerző: Császár Gergely | 2014. június 18.

Keresve sem találni még egy olyan állandóan frissülő nyílt és díjmentesen használható adatbázist, mely az Enterprise Europe Network-höz hasonló mértékben látná el információval a nemzetközi partnerségre törekvő piaci szereplőket és K+F+I területen tevékenykedőket.

A május 26. és június 18. közötti időszakban több mint 1 000 üzleti ajánlatot és igényt, majd’ 400 technológia transzfer együttműködési lehetőséget, és mintegy 20 konkrétan kidolgozott K+F pályázati projektet (partnerkeresést) töltöttek fel az EEN partnerek. A profilok mögött valós szereplők valódi megkeresései állnak.

A csatolt mellékletekben kizárólag magyar partnereket kereső (120 db) üzleti, (40 db) technológiai és (16 db) K+F partnerkeresési igény található.

 

Az ajánlatok iránt is érdeklődők a http://pod.pbkik.hu webcímről elérhetik a teljes adatbázist, ahol a profilokon kívül „matchmaking”, azaz partnerkereső rendezvényekről is értesülhetnek, illetve lehetőség van automatikus értesítő beállítására.

 

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük, keresse fel munkatársainkat a csatolmányokban és alább megtalálható elérhetőségeken!

 

Enterprise Europe Network dél-dunántúli kapcsolattartó - Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

Üzleti profilok: Nagy Eszter (enagy (kukac) pbkik.hu; +36 72 507 149)

Technológiai és K+F+I profilok: Császár Gergely (gcsaszar (kukac) pbkik.hu; +36 72 507 186).