Üdvözöljük a

„Magyarországért Európában” díj a kormányhivatal munkatársának | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

„Magyarországért Európában” díj a kormányhivatal munkatársának

Szerző: Enterprise Europe Network - Pécs | 2017. május 11.

Kerner Barbara, a Baranya Megyei Kormányhivatalban működő Európai Információs Pont vezetője, az Enterprise Europe Network pécsi irodájának együttműködő partnere lett az idei évben az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és a Miniszterelnökség közös elismerésének egyik díjazottja.

Gratulálunk!

A „Magyarországért Európában” díjat azok érdemelhetik ki, akik hosszú időn keresztül, kiemelkedő szakmai munkával képviselték és terjesztették az Európai Unió alapértékeit Magyarországon, és ezáltal jelentősen hozzájárultak Magyarország sikeres európai uniós tagságához.

Kerner Barbara Zupkó Gábortól, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetőjétől és Takács Szabolcs európai uniós ügyekért felelős államtitkártól vehette át az elismerést május 9-én, az Európa-nap alkalmából.

 Szakmai életút
Kerner Barbara 2002 óta a pécsi Europe Direct Tájékoztató Központ – Baranya Megyei Európai Információs Pont vezetője. Az elmúlt tizenöt évben példaértékű szakmai munkát végzett az EU-kommunikáció terén, irodáját az ország egyik legjobban működő Europe Direct központjává tette. Nemcsak Baranya megyében, hanem az egész országban számos szakmai rendezvény, többek között a „Csobbanj Európával!” elnevezésű, népszerű programsorozat ötletgazdája, szervezője. Számos hazai és nemzetközi fórumon képviselte a magyarországi európai uniós információs irodák hálózatát, amelynek fejlődéséhez jelentősen hozzájárult önkéntesen vállalt feladataival és előremutató ötleteivel.

 

Forrás: Baranya Megyei Kormányhivatal