Üdvözöljük a

Mission for Growth Vallóniában - 2014. február 18-19. | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Mission for Growth Vallóniában - 2014. február 18-19.

Szerző: Schmidt Enikő | 2014. január 15.

A Mission for Growth, európai gazdasági növekedést célzó program keretében Antonio Tajani, az Európai Bizottság alelnökének kíséretében kerül megrendezésre a következő gazdasági fórum, melynek helye: Vallónia , Belgium, időpontja  2014. február 18-19.

A küldetés az alábbi iparágakat célozza, melyek egyben a régió főbb klasztereit is jelentik:

  • Szállítmányozás és Logisztika
  • Világűr és légtér
  • Gépipar
  • Biotechnológia / gyógyszer / élettudományok
  • Kulturális és kreatív iparágak (Vallónia nemrég kapta meg az Európai Kreatív Körzet címet)

A misszió célja, hogy a Vallon kkv-k csatlakozási pontokat találjanak a hasonló- vagy kiegészítő ágazatokban működő európai működő vállalkozásokkal és részt vegyenek az ebből az alkalomból Louviere városban szervezett üzletember találkozón február 18.-án.

 

Ezen kívül, február 19.-én a misszióhoz kapcsolódva az Enterprise Europe Network hálózat nemzetközi partnereinek és vállalkozóknak tematikus látogatásokat is szerveznek a Vallon kkv szektor bemutatására. Ha egy vállalkozó nem tud személyesen részt venni az eseményen, a regionális Enterprise Europe Network irodát is felkérheti arra, hogy cégét képviselje a rendezvényen.

Az érdeklődő vállalkozások február negyedikéig regisztrálhatják részvételi szándékukat mind a nemzetközi üzletember találkozóra, mind a delegációban való részvételre a Bizottság honlapján:  

 

Regisztráció a delegációban való részvételre: http://ec.europa.eu/enterprise/initiatives/mission-growth/missions-for-growth/antonio-tajani/europe/belgium/registration-form_en.htm

 

Regisztráció a nemzetközi üzletember találkozóra: http://www.b2match.eu/m4g-wallonia