Üdvözöljük a

Okos zár, színes fólia, táska és alumínium logó készítők kerestetnek - POD ajánló | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Okos zár, színes fólia, táska és alumínium logó készítők kerestetnek - POD ajánló

Szerző: Weller Diána | 2016. december 15.

A nemzetközi piacra induló, ott partnereket kereső cégek számára ideális az Enterprise Europe Network folyamatosan frissülő, díjmentesen használható adatbázisa a Partership Opportunity Database.

Az alábbiakban néhány üzleti ajánlat rövid leírása található magyar nyelven. További információkért látogasson el a http://pod.pbkik.hu oldalra, és ott a „tallózás a profilok és rendezvények között” fülre kattintva a keresőmezőbe írja be az ajánlat POD referenciaszámát. A teljes üzleti ajánlatokat itt angol nyelven olvashatja.

Londoni székhelyű KKV kifejlesztett egy okos zár fejlesztőkészletet (SDK, HDK) / alkalmazásprogramozási felületet, amely hozzáadható bármilyen elektronikus zárhoz. A cég gyártói megállapodáshoz keres eredeti alkatrész gyártó (OEM) partnert.

POD referenciaszám: BRUK20160322002

Részletek

 

Műanyag csomagolási termékeket tervező, fejlesztő és gyártó horvát cég keres OPS és PVC fóliákat különböző színekben. Az együttműködés kereskedelmi megállapodás keretein belül történne.

POD referenciaszám: BRHR20160720001

Részletek

 

Fiatal holland KKV mosott vászonból és bőrből készült táskák tervezésével és értékesítésével foglalkozik. A vállalat olyan gyártót keres, akinek van tapasztalata ezen anyagok felhasználásával magas minőségű táskák készítésére.

POD referenciaszám: BRNL20160916001 

Részletek

 

Francia cég keres gyártót a cég logójával és nevével ellátott festett alumínium logó készítésére. Csatolt képek és további részletek a profilban.

POD referenciaszám: BRFR20160719001

Részletek