Üdvözöljük a

Pályázz, pályázzatok, pályázzunk | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázz, pályázzatok, pályázzunk

Szerző: Schmidt Enikő | 2015. július 23.

A július 21-22.-én lezajlott Sikeres Uniós Pályázatokat Előkészítő Rendezvénysorozat (SUPER) road show pécsi állomása sok meglepetést és rengeteg hasznos információt adott a résztvevő vállalkozók számára.

A Széchenyi 2020 keretében hamarosan még több pályázati lehetőség nyílik meg a KKV szektor előtt. Éppen ezért a Miniszterelnökség a vállalkozói kedv és az ötletek iránti nyitottság ösztönzésére indította nyári rendezvénysorozatát, melynek célja, hogy az aktuális fejlesztéspolitikai ciklus pályázatainak lehető legsikeresebb kihasználása érdekében a KKV-kat hasznos információval lássa el, pályázásra bátorítsa, inspirálja őket valamint a vállalkozást még csak tervező érdeklődőket is motiválja.

 

A rendezvény első napján szakpolitikai előadások hangzottak el, melyekben az előadók kitértek a pályázati rendszer egyszerűsítése érdekében tett intézkedésekre, és fejlesztéspolitikai kitekintést adtak a kiírásra került és kerülő pályázatok kapcsán. A második nap mottója lehetne a „Vállalkozói leckék menet közben”, melynek keretében tanulságos és inspiráló vállalkozói sikertörténetekbe, életekbe kaptunk betekintést.

Kapcsolódó anyagok: