Üdvözöljük a

POD – újabb külföldi üzleti ajánlatok ruházat, bútorgyártás és csomagolás területén | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

POD – újabb külföldi üzleti ajánlatok ruházat, bútorgyártás és csomagolás területén

Szerző: Weller Diána | 2016. augusztus 9.

A nemzetközi piacra induló, vagy már ott tevékenykedő, de további partnereket kereső cégek számára ideális az Enterprise Europe Network folyamatosan frissülő, díjmentesen használható adatbázisa a Partership Opportunity Database.

A továbbiakban három üzleti ajánlat rövid leírása található magyar nyelven. További információkért látogasson el a http://pod.pbkik.hu oldalra, és ott a „tallózás a profilok és rendezvények között” fülre kattintva a keresőmezőbe írja be az ajánlat POD referenciaszámát. A teljes üzleti ajánlatokat ott angol nyelven olvashatja.

Ugyanezen a felületen eléri a teljes adatbázist, ahol az üzleti igényeken és ajánlatokon kívül technológia transzfer együttműködési lehetőségek és K+F pályázati projektek, valamint nemzetközi kiállítások, üzletember-találkozók között válogathat.

Dán tervező keres sürgősen ruhagyártót. Sportruházati kollekciójukat még idén decemberben tervezik piacra dobni, ezért kezdetben kisebb mennyiségben, de gyorsan szeretnének gyártatni.

POD referenciaszám: BRDK20160801001

Továbbiak: itt

 

Francia cég keres gyártókat sportüzletekbe tervezett – fából, fémből, üvegből, műanyagból és kartonból készült – bútorok, kiállító állványok, pultok előállítására.

POD referenciaszám: BRFR20151129001

Továbbiak: itt

 

Világítótesteket és lámpákat gyártó dán vállalkozás keres termékeik csomagolásához nagyméretű karton illetve papírdobozok gyártására üzleti partnert.

POD referenciaszám: BRDK20160721001

Továbbiak: itt