POD – újabb külföldi üzleti ajánlatok

Szerző: Weller Diána | 2016. július 1.

A nemzetközi piacra induló, vagy már ott tevékenykedő, de további partnereket kereső cégek számára ideális az Enterprise Europe Network folyamatosan frissülő, díjmentesen használható adatbázisa a Partership Opportunity Database.

A továbbiakban három üzleti ajánlat rövid leírása található magyar nyelven.

További információkért látogasson el a http://pod.pbkik.hu oldalra, és ott a „tallózás a profilok és rendezvények között” fülre kattintva a keresőmezőbe írja be az ajánlat POD referenciaszámát. A teljes üzleti ajánlatokat itt angol nyelven olvashatja.

Ugyanezen a felületen eléri a teljes adatbázist, ahol az üzleti igényeken és ajánlatokon kívül technológia transzfer együttműködési lehetőségek és K+F pályázati projektek, valamint nemzetközi kiállítások, üzletember-találkozók között válogathat.

 

Egészségiparban működő olasz vállalkozás olyan gyártó partnert keres, amely EVA (Ethylene-vinyl acetat) anyagból képes tervezni és készíteni csomagolást az új terméke számára.

POD referenciaszám: BRIT20160526002

 

Fogorvosi és orvosi rendelők, klinikák, kórházak, egészségügyi központok, gyógyszertárak igényeit kielégítő anyagok, eszközök és berendezések forgalmazására specializálódott román vállalat termékválasztás bővítéséhez keres olyan partnereket, amelyek szívesen megjelennének a román piacon.

POD referenciaszám: BRRO20160328001

 

Különféle csokoládék gyártásában és forgalmazásában érdekelt portugál vállalkozás keres Európa-szerte csokoládé gyártókat (bio, adalékmentes, stb. csokoládék).

POD referenciaszám: BRPT20160602001

Kapcsolódó anyagok: