Üdvözöljük a

Szakmai bemutatkozás Tiranában | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Szakmai bemutatkozás Tiranában

Szerző: Császár Gergely | 2013. október 18.

A kamara együttműködő partnere, a Dél-Dunántúli Környezetipari Klaszter, és kamarai tagja, a Karotázs Kft. részt vett a 7. nemzetközi BGS (Congress of Balkan Geophysical Societty) és az EAGE (European Associations of Geoscientists & Engineers) által rendezett, kiállítással egybekötött nemzetközi konferencián, Tiranában.

A kétévente megrendezésre kerülő program a Balkán egyik legjelentősebb multidiszciplináris szakmai rendezvénye, kiváló alkalom a kapcsolatépítésre, új üzleti kapcsolatok kötésére, és a klaszterszolgáltatások szakmai célközönségnek történő bemutatására. Magyaroszág tagja a BGS-nek.

 

A balkáni államokon kívül francia, lengyel, kanadai, spanyol, török és orosz szakemberek, kiállítók vettek részt. 

A klaszter képviseletében a Karotázs Kft. volt jelen, mint kiállító, 6 fős küldöttséggel. A standon a cég poszterein, szóróanyagain kívül a klaszter tagjait és szolgáltatásait ismertető kiadványok is elhelyezésre kerültek.

 

A Karotázs Kft. a standon kiállította legújabb fejlesztéseit, mélyfúrás-geofizikai (karotázs) mérőadatgyűjtő felszíni egységét, és a sokcsatornás komplex impedancia mérő berendezését.  A tiranai BGS konferencia és a kiállítás színes programjai alatt sikerült bemutatni kutatás-fejlesztési tevékenységeiket, megismerni a régióban tevékenykedők eredményeit, hasznos kapcsolatokat kiépíteni.

 

A kiállításon való standbérlés a DDOP-1.1.3-11-2011-0017 pályázat segítségével valósult meg.