Üdvözöljük a

Üzleti ajánlatok - POD | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Üzleti ajánlatok - POD

Szerző: Weller Diána | 2017. július 20.

A nemzetközi piacra induló, vagy már ott tevékenykedő, de további partnereket kereső cégek számára ajánljuk az Enterprise Europe Network folyamatosan frissülő, díjmentesen használható adatbázisából (Partership Opportunity Database) választott négy új üzleti ajánlatának rövid leírását.

POD referencia szám: BRAT20170714002

Osztrák cég keres üveggyártó cégeket kocka alakú üvegváza előállítására speciális szellőztető rendszerhez. Egy fiatal, innovatív osztrák start-up vállalkozás kifejlesztett egy fából készült szellőztetőrendszert beltéri használatra, amely párásítóként is működik. A cég európai székhelyű gyártó partnert keres, amely képes kocka alakú üvegvázát előállítani. A gyártási megállapodás célja olyan partnert találni – lehetőleg Ausztria közelében –, amely képes biztosítani a szükséges minőséget és előírásokat.

 

POD referencia szám: BRKR20170705001

Egy koreai gépipari szoftvergyártó cég kiemelkedő infokommunikációs termékeket és szoftvereket keres a helyi piacon történő forgalmazáshoz. A koreai gépipari szoftvergyártó cég villamos energia rendszer tervezésére és elemzésére szakosodott. A vállalat több mint 140 vállalat, egyetem és szervezet számára biztosít szoftvert és megoldást Koreában. A koreai vállalat olyan ipari infokommunikációs termékeket vagy megoldásokat keres, amelyek a koreai piacon forgalmazhatók. Más termékeket is keresnek, melyek az alábbi területekhez kapcsolódnak: Ipar 4.0., számítógépes felhő, big data, mobilok, machine learning (gépi tanulás).

 

POD referencia szám: BRPL20170626001

Új beszállítókat keres egy magas színvonalú ökológiai és hagyományos élelmiszereket forgalmazó lengyel cég. A lengyel nagykereskedő és számos kiváló minőségű egészséges termék (gyógynövények, fűszerek, kivonatok, szárított gyümölcsök, olajok és még sok más termék) kiskereskedője a kért termékek beszállítására keres partnereket. A vállalat abban érdekelt, hogy speciális termékekkel bővítse a portfólióját és azokat saját címkével értékesítse. Az együttműködés formája: forgalmazási szerződés.

 

POD referencia szám: BRUK20170607001

Brit vállalat gyártó partnert keres kézi fémlemezgyártó gépek, gyártási szerződés keretében történő legyártására. A brit gépipari vállalat kiszervezi a kézi fémlemezgyártó gépek gyártását és összeszerelését, amelyek különböző méretekben és teljesítménnyel készülnek. A vállalat hosszú távú munkakapcsolatra keres szerszámgyártó céget. Minden terméknek meg kell felelnie a vállalat által meghatározott megfelelő CE szabványoknak.

 

További információkért látogasson el a http://pod.pbkik.hu oldalra, és ott a „tallózás a profilok és rendezvények között” fülre kattintva a keresőmezőbe írja be az ajánlat POD referenciaszámát. A teljes üzleti ajánlatokat itt angol nyelven olvashatja.

Ugyanezen a felületen eléri a teljes adatbázist, ahol az üzleti igényeken és ajánlatokon kívül technológia transzfer együttműködési lehetőségek és K+F pályázati projektek, valamint nemzetközi kiállítások, üzletember-találkozók között válogathat.