Üdvözöljük a

Világelsők lehetünk | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

"Világelsők lehetünk "

Szerző: Hendinger Anita | 2016. június 21.

Egészséges önbizalom, a munka becsülete, szorgalom és kitartás – ezek azok az alaptulajdonságok, melyek hiánya végzetes lehet, amennyiben nagy tervek megvalósításáról van szó.

Budavári Attila és Budavári Csaba az orgonaépítés szakmájában jártas cégvezetők június 17-én egy tartalmas cégprezentációval egybekötött gyárlátogatáson biztosították a meghívott vendégeket arról, hogy az elmúlt 23 évben szerzett tapasztalatok és elért sikerek után nem szabad megállni és hátradőlni, igenis nagyot kell álmodni.

 

23 év, 40 fő fölötti alkalmazotti létszám, stabil piacok Európában, USA-ban és Japánban, orgonaépítések- és felújítások Magyarországon. Itt tart ma a Pécsi Orgonaépítő Manufaktúra. A további fejlesztési tervek megvalósítása nem csak a cégen múlik, a helyi (köz) szereplők támogató hozzáállása sem nélkülözhető.

 

A Kamara a szakmunkás tanulók gyakorlati képzőhelyeként kiemelten támogatja az Pécsi Orgona Manufaktúrát, fejlesztés esetén pedig a beszállítói rendszer feltérképezésébe is besegít. A piacbővítéshez a kamara által gesztorált Enterprise Europe Network szakértői hálózat ajánlja fel teljes nemzetközi kapcsolatrendszerét.

 

Az innovatív és kreatív ötletek megvalósításához kitartást és sok sikert kívánunk a POM Csapatának!