Üdvözöljük a

Zöld beszerzések = Hatékony befektetések | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Zöld beszerzések = Hatékony befektetések

Szerző: Schmidt Enikő | 2014. január 14.

A közszféra és a privát szektor szereplői egyaránt kisebb nagyobb beszerzéseket bonyolítanak le nap, mint nap, gyakran pusztán a gazdasági szempontból értékelve az ajánlatokat. A SURVIVE ENVIRO Környezetmenedzsment Tanácsadó Nonprofit Kft és az Energiaklub Buy Smart+ programja segít, hogy a beszerzés alternatív formáját választhassa, hogy ezzel energiát spóroljon, optimalizálja költségvetését és mindeközben hatékonyan, környezetbarát módon teljesítse feladatait!

Vállaljuk cégek és önkormányzatok ingyenes felkészítését zöld beszerzések lebonyolítására, 1 napos workshoppal, folyamatos tanácsadással, az eredmények promotálásával.

 

Keressük azokat a cégeket, akik

tudják, hogy az energiatakarékosság költségmegtakarítást is eredményez és szeretnék eljárásaikat, folyamataikat energiafelhasználás szempontjából is átgondolni;

szeretnék, hogy stratégiájukat, működésüket áthassa a környezettudatosság, energiahatékonyság;

fontosnak tartják, hogy a fenntarthatóság a kommunikáción túl a gyakorlatban is megjelenjen;

a közeljövőben beszerzéseik során ügyelni szeretnének a környezetvédelemre, energiahatékonyságra;

akik már megvalósítottak zöld beszerzéseket.

 

Célunk:

a zöld beszerzések iránt érdeklődő cégek segítése útmutatással, tanácsadással, valamint már megvalósult zöld beszerzések széles körű bemutatása, promotálása.

 

A beszerzők nagymértékben hozzájárulhatnak a fenntartható fejlődéshez - egyedül vásárlóerejük kifejtésével - amennyiben környezetbarát termékeket és szolgáltatásokat vásárolnak. Az energiahatékony termékek iránti folyamatos/növekvő igény afelé mozdítja a piaci szereplőket, hogy több olyan terméket, illetve szolgáltatást állítsanak elő, amelyek megfelelnek a modern minőségi és környezetvédelmi elvárásoknak.

 

A Buy Smart+ projekt keretein belül beszerzési útmutatók és kalkulációs eszközök kerültek kidolgozásra a következő az alábbi termékkategóriák esetében:

 

Épületelemek / Világítás / Irodai eszközök / Járművek / Háztartási gépek

 

Ha bővíteni szeretné ismereteit a zöld beszerzés és a környezeti, energiahatékonysági kritériumrendszert illetően, vagy elindítaná első zöld beszerzési eljárását segítségünkkel, kérjük, jelentkezzen ingyenes tréningjeinkre, vagy szintén díjmentes személyes tanácsadásainkra!

 

Az ingyenes szolgáltatást az első 5 jelentkező számára tudjuk biztosítani!

 

További információ:

 

Diófási Orsolya

ügyvezető

okleveles műszaki menedzser

környezetmenedzsment szaktanácsadó

 

SURVIVE ENVIRO Környezetmenedzsment Tanácsadó Nonprofit Kft

Tel: 06303-439-385

o.diofasi@survive.hu

www.survive.hu

www.zoldkozbeszerzes.info