Üdvözöljük a

Nemzetközi üzletközvetítő, technológiai és K+F+I pályázati partnerkereső adatbázis | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Nemzetközi üzletközvetítő, technológiai és K+F+I pályázati partnerkereső adatbázis

Szerző: Schmidt Enikő

Az Európai Bizottság hivatalos üzletközvetítő, technológiai és K+F+I pályázati partnerkereső adatbázisa (Partnership Opportunities Database) több mint 60 ország mintegy 600 Enterprise Europe Network partnerirodáján keresztül érhető el, így segítségükkel a benne gyűjtött és rendszerezett információk rengeteg helyre eljutnak. Az adatbázisban részletes keresésre is lehetőség van, így konkrét elképzeléseihez megfelelő partnert találhat.

Minden iroda leellenőrzi az általa felvitt cégek adatait, így biztosítva az adatbázis hitelességét. A hivatalos nyelv az angol – kérjük, ezt vegye figyelembe, amikor saját üzleti ajánlatot vagy igényt kíván megjelentetni. Munkatársaink támogatást nyújtanak ebben.

 

Az Enterprise Europe Network irodához forduló kkv-k és más szervezetek számára az uniós piacon való aktív részvételt elősegítő gyakorlatorientált, interaktív, külföldi tapasztalatokat felhasználó rendezvényeket szervezünk, cégre szabott tanácsadással, belföldi és külföldi üzletember találkozók szervezésével állunk ügyfeleink rendelkezésére. Segítséget nyújtunk az új potenciális kereskedelmi és technológiai partnerek felkutatásában, az új piacokon való megjelenésben, tájékoztatást adunk az Európai Unió vállalkozások számára nyitott programjairól és a kkv-k számára elérhető pályázati lehetőségekről.

 

További információért, illetve saját ajánlat és igény feltöltésével kapcsolatos tanácsadásért kérjük, keresse a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Enterprise Europe Network dél-dunántúli régióért felelős irodáját, és találjon külföldi partnereket!

 

Elérhetőségeink:

 

Schmidt Enikő

e-mail: schmidt.eniko [kukac] pbkik [pont] hu

tel.: 06-72-507-164

fax: 06-72-507-152

 

Weller Diána

e-mail: dweller [kukac] pbkik [pont] hu

tel.: 06-72-507-125

fax: 06-72-507-152

 

Császár Gergely

e-mail: gcsaszar [kukac] pbkik [pont] hu

tel.: 06-72-507-186

 

Az alábbiakban olyan üzleti, technológiai és K+F pályázati partnerkereső profilok jelennek meg, melyekben magyar partnereket keresnek a szerzők.