Üdvözöljük a

A zene is üzlet: jazzahead! - Brémai nemzetközi jazzvásár és fesztivál | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A zene is üzlet: jazzahead! - Brémai nemzetközi jazzvásár és fesztivál

Szerző: Schmidt Enikő | 2018. február 27.

A jazzahead! rendezvénysorozat nem meglepő módon a jazz körül szerveződik, ötvözve a fesztivált, bemutató produkciókat és éjszakai életet konferenciákkal, nemzetközi kiállítással és vásárral valamint üzletember találkozóval. A rendezvényeken a zenész, mint professzionális szakma kerül a középpontba párhuzamosan támogatva a zenei piac fejlődését projektbemutatás, koncertek és a kapcsolatrendszer építése által.

A Kamara és az Enterprise Europe Network szervezésében nemzetközi üzletember találkozóra is sor kerül a jazzélet kiemelkedő eseményén, ahol a szakmabeliek mellett várnak minden lehetséges üzleti partnert is.

 

Az iparágnak ezen kihagyhatatlan eseményén évről-évre egyre több lemezkiadó, lapszerkesztőség, ügynökség, stúdió, hangszergyártó-és forgalmazó cég, szakmai szervezet és zenei exportiroda képviselteti magát, idén több mint 3000 résztvevőre számítanak a kiállításon és a kapcsolódó programokon.

 

Idén ismét megrendezik a jazzahead! egyik kísérő rendezvényeként a nemzetközi üzletember találkozót, több mint 30 ország várható részvételével és több száz üzleti megbeszéléssel.

 

A résztvevőknek a szakmai vásár mellett lehetőségük lesz előre egyeztetett időpontban kétoldalú tárgyalásokat folytatni, a cégre szabott tárgyalási naptárjuk alapján.

 

Az eseményre előzetes, angol nyelvű regisztráció szükséges a csatolt linken.

Részvételi díj: 60 euró (+ÁFA)

A kiutazás és szállás önköltséges, és önállóan szervezendő.

 

További információért keresse az Enterprise Europe Network pécsi irodáját:

e-mail: eenpecs@pbkik.hu

Helyszín: Bréma, Németország
Időpont: 2018. 04. 19. 10:00 - 2018. 04. 22. 17:00
Jelentkezés határideje: 2018. 04. 06. 16:00
Kapcsolódó anyagok: