Üdvözöljük a

Agromalim 2014 - Mezőgazdasági és élelmiszeripari üzletember találkozó | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Agromalim 2014 - Mezőgazdasági és élelmiszeripari üzletember találkozó

Szerző: Hendinger Anita | 2014. július 10.
Az Enterprise Europe Network hálózat - romániai együttműködő partnereivel - az Agromalim 2014 Mezőgazdasági, élelmiszeripari és csomagolástehnikai nemzetközi vásár keretében szeptember 12-én 11.00 órától üzletember találkozót szervez Brokerage –Agromalim 2014 néven.

Az Agromalim Románia nyugati részének legnagyobb szakmai kiállítása, jelentősége országos szinten is kiemelkedő.

Kiállításra kerülnek a legújabb technológiák, mezőgazdasági gépek és felszerelések, gépek, teljes felszerelések a növénytermesztés számára, állattenyésztési és táprendszerek, állatorvosi felszerelések és gyógyszerek, élelmiszeripari felszerelések, élelmiszeripari termékek, csomagolástechnika, szaktanácsadás, szaklapok, katalógusok és kiadványok.
 
2013 - as kiadás
  • 250 kiállító a következő országokból: Magyarország, Németország, Ausztria, Olaszország, Hollandia, Lengyelország, Bulgária és Románia,
  • 3.100 m2 belső és 20.000 m2 külső terület

Kiegészítő programok:

  • Szakmai konferenciák
  • Üzletember Találkozó
  • Kulturális programokAz üzletember találkozó szervezett, kétoldalú találkozókból álló rendezvény a kiállítók és az üzletember találkozó résztvevői között, melyen román és a  külföldi cégek vesznek részt, szervezett formában.

A vállalkozók képviselői szakmai asszisztencia mellet választhatják ki a tárgyaló partnereiket, valamint ingyenes fordítói szolgáltatásokat vehetnek igény be.

Az üzletember találkozón való részvétel számos előnyt jelent, melyek közül a legfontosabb a nagyszámú külföldi piaci szereplővel felvett kapcsolat a mezőgazdaság és élelmiszeripar területéről.

Egyéb előnyei a potenciális üzleti és / vagy a technológiai transzfer partnerségek ösztönzése, a bel- és külföldi piac, a kereslet és a kínálat elemzése, mindez hozzájárul a vállalat stratégiájá nak és üzleti tervének javításához.

 

Helyszín: Expo Arad kiállítási központ, B pavilon, Aurel Vlaicu út 300.
Időpont: 2014. 09. 12. 10:30 - 2014. 09. 12. 16:00
Csatolt állományok:
Kapcsolódó anyagok: