Üdvözöljük a

Az üzlet is lehet kikapcsolódás – nemzetközi üzletember találkozó Litvániában | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Az üzlet is lehet kikapcsolódás – nemzetközi üzletember találkozó Litvániában

Szerző: Pazaurek Szabina | 2017. január 31.

Az Enterprise Europe Network és a Klaipeda Kereskedelmi és Iparkamara (Litvánia) társszervezésében nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre nemzetközi üzletember találkozó és konferencia a Business.Golf.Jazz 2017 fesztivál keretében.

A rendezvénysorozat, mely 2017. június 1-4. között zajlik, nem csak az üzemlátogatásokkal egybekötött konferenciát és üzletember találkozót kínálja a résztvevőknek, de a Klaipeda Kereskedelmi és Iparkamara éves golfbajnokságát, valamint a XXIII. Klaipeda Jazz Fesztivált is, ezzel biztosítva, hogy a résztvevőknek az előadások és az intenzív üzleti találkozók mellett a kikapcsolódásra is legyen lehetőségük.

 

Az előzetesen feltöltött online profilok, üzleti ajánlatok kidolgozott megírása segít abban, hogy az Önöknek legmegfelelőbb partnerekkel tárgyalhassanak az üzleti megbeszéléseken. A tavalyi rendezvényen több, mint 80 cég volt jelen; a résztvevők pedig a litván területeken kívül többek között Magyarországról, Kínából, Svédországból, Oroszországból, Franciaországból és Észtországból érkeztek.

 

A találkozó témái idén is sokfélék kezdve a szállítás, logisztika, kivitelezés területeitől a gép- , fa-, fémipar, tengeri kereskedelmen át az élelmiszeripari berendezések, folyamatok témájáig, a szervezők így örömmel várják az ezekben illetve a kapcsolódó tevékenységi körökben érintett vállalkozások jelentkezését.

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, előzetes online regisztrációhoz kötött.

 

A kiutazás és szállás önköltséges, és önállóan szervezendő.

 

Részletes információkért keresse az Enterprise Europe Network pécsi irodáját, ezen az elérhetőségen:

eenpecs@pbkik.hu

 

Helyszín: ibis Styles Klaipeda Aurora, Nemuno street 51, Klaipėda, Litvánia
Időpont: 2017. 06. 01. 10:00 - 2017. 06. 01. 14:00
Jelentkezés határideje: 2017. 05. 14. 16:00
Kapcsolódó anyagok: