Üdvözöljük a

Divat, Design, Dekor - EU FashionMatch 6.0 @ Modefabriek Amsterdam | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Divat, Design, Dekor - EU FashionMatch 6.0 @ Modefabriek Amsterdam

Szerző: Schmidt Enikő | 2016. december 1.

Az eddigi sikereket követően az Enterprise Europe Network (EEN) ismét örömmel hívja meg Önöket az amszterdami Modefabriek keretein belül megrendezésre kerülő EU FashionMatch 6.0 kiállítás és üzletember találkozóra, ahol a nemzetközi dizájnerek elsősorban olyan hazai vállalkozókkal szeretnének tárgyalni – varrodák, bőrdíszművesek, kesztyűsök, keramikusok – akik fizikálisan is megvalósítják és gyártani tudják a tervezők ötleteit.

A rendezvényen alkalmuk nyílik a világ minden részéről érkező – divatiparban aktívan jelenlévő – cégek, potenciális üzleti partnerek megismerésére. A Modefabriek - a divatiparban – újításaival és jellegzetes programjaival lett a vezető B2B kiállítás a Benelux régió területén. Erre a rendezvényre a divatszakma több mint 19 000 képviselője látogat el egész Európa, Németalföld és a tengerentúli területekről is, ahol a standokon több mint 500 márka/védjegy kerül bemutatásra.

 

Az EU FashionMatch keretein belül előre megszervezett üzleti találkozók lehetőséget adnak arra, hogy a lehetséges üzletfelek közül az Önök számára legígéretesebb partnerekkel tárgyalhassanak. A résztvevőknek egy katalóguson kívül lehetősége van 3 mintadarab bemutatására a találkozók idejére felállított standunkon.

 

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI?

 

  • Lehetőség a nemzetközi divathálózatának terjeszkedésére.
  • Alkalmat ad lehetséges üzletfelek megismerésére.
  • Határon túli kapcsolatok és együttműködések kezdeményezése.
  • 20 perces, előre megszervezett üzleti megbeszélések.
  • A Modefabriekon való jelenlétét társíthatja új ügyfelekkel, potenciális partnerekkel való találkozással.
  • A Modefabriek kiállítói is csatlakozhatnak, a találkozók áthelyezhetők és a standoknál is lebonyolíthatóak.
  • Újdonság! Lépjen ki a kifutóra saját ruháival/kiegészítőivel és vegyen részt a fórumon, melynek témája 'Secrets 2 Success on the Dutch Fashion Market' és 2017. január 26-án az RVO.nl előcsarnokában tartják. A programról részletes információkat a „program” menüpont alatt talál.

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

 

Az érdeklődőknek lehetősége van egy – ingyenes – profil létrehozására a www.b2match.eu/fashionmatch-5thedition honlapon, ahol megtekinthetik a többi résztvevő adatlapját is, ami alapján az Önök számára érdekesnek és ígéretesnek tűnő feleknél időpontot kérhetnek az üzleti találkozóhoz. Az időbeosztás szerinti megbeszélésekre a Modefabriek kiállítás FashionMatch csarnokában kerül sor.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy az EU FashionMatch résztvevőinek ingyenes a belépés a Modefabriek kiállításra. A főbejáraton (Europaplein8) való belépéssel fognak felkerülni a rendezvény vendéglistájára, miután az EEN megerősítette a jelentkezésüket.

 

Az üzletember találkozón a részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a lap alján tehet meg angol nyelven, a rendezvény nemzetközisége okán. A kiutazás és szállás önköltséges, és önállóan szervezendő. 

 

További információk:

 

Schmidt Enikő – Enterprise Europe Network, Kreatívipari szektorcsoport

eschmidt@pbkik.hu

Helyszín: RAI Amszterdam, District D, Hollandia
Időpont: 2017. 01. 22. 10:00 - 2017. 01. 23. 16:00
Jelentkezés határideje: 2017. 01. 15. 15:00