Üdvözöljük a

Divat, Design, Dekor - EU FashionMatch 7.0 @ Modefabriek Amsterdam | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Divat, Design, Dekor - EU FashionMatch 7.0 @ Modefabriek Amsterdam

Szerző: Schmidt Enikő | 2017. november 17.

A tavalyi sikereket követően az Enterprise Europe Network (EEN) ismét örömmel hívja meg a kreatívipari termelő cégeket, kézműves vállalkozókat az amszterdami Modefabriek keretein belül megrendezésre kerülő EU FashionMatch 7.0 kiállítás és üzletember találkozóra, ahol a nemzetközi dizájnerek elsősorban olyan hazai vállalkozókkal szeretnének tárgyalni – varrodák, bőrdíszművesek, kesztyűsök, keramikusok – akik fizikálisan is megvalósítják és gyártani tudják a tervezők ötleteit.

A rendezvényen alkalmuk nyílik a világ minden részéről érkező – divatiparban aktívan jelenlévő – cégek, potenciális üzleti partnerek megismerésére. A Modefabriek - a divatiparban – újításaival és jellegzetes programjaival lett a vezető B2B kiállítás a Benelux régió területén. Erre a rendezvényre a divatszakma több mint 19 000 képviselője látogat el egész Európa, Németalföld és a tengerentúli területekről is, ahol a standokon több mint 500 márka/brand kerül bemutatásra.

Az EU FashionMatch keretein belül előre megszervezett üzleti találkozók lehetőséget adnak arra, hogy a lehetséges üzletfelek közül az Önök számára legígéretesebb partnerekkel tárgyalhassanak.

 

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI?

  • Alkalmat ad lehetséges üzletfelek megismerésére, üzletkötésre.
  • Határon túli kapcsolatok és együttműködések kezdeményezése.
  • 20 perces, előre megszervezett üzleti megbeszélések.
  • A Modefabriekon való jelenlétét társíthatja új ügyfelekkel, potenciális partnerekkel való találkozással.
  • A Modefabriek kiállítói is csatlakozhatnak, a találkozók áthelyezhetők és a standoknál is lebonyolíthatóak. 

HOGYAN MŰKÖDIK?

 

Az érdeklődőknek lehetősége van egy – ingyenes – profil létrehozására a https://www.b2match.eu/fashionmatch-7thedition honlapon, ahol megtekinthetik a többi résztvevő adatlapját is, ami alapján az Önök számára érdekesnek és ígéretesnek tűnő feleknél időpontot kérhetnek az üzleti találkozóhoz. Az időbeosztás szerinti megbeszélésekre a Modefabriek kiállítás FashionMatch csarnokában kerül sor. 

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy az EU FashionMatch résztvevőinek ingyenes a belépés a Modefabriek kiállításra. A főbejáraton (Europaplein8) való belépéssel fognak felkerülni a rendezvény vendéglistájára, miután az Enterprise Europe Network – a nemzetközi üzletember találkozó szervezője - megerősítette a jelentkezésüket.

 

Az üzletember találkozón a részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a lap alján tehet meg angol nyelven, a rendezvény nemzetközisége okán. A kiutazás és szállás önköltséges, és önállóan szervezendő. 

 

További információk:

Schmidt Enikő – Enterprise Europe Network, Kreatívipari szektorcsoport

eschmidt@pbkik.hu

Helyszín: RAI Amszterdam, District D, Hollandia
Időpont: 2018. 01. 21. 08:00 - 2018. 01. 22. 20:00
Jelentkezés határideje: 2017. 12. 31. 23:00