Üdvözöljük a

Enni vagy nem enni: az itt a kérdés | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Enni vagy nem enni: az itt a kérdés

Szerző: Pazaurek Szabina | 2017. március 28.

Az Enterprise Europe Network üzletember találkozót szervez a diétás és funkcionális élelmiszerek gyártói számára a Free From Functional Food Expo társrendezvényeként Barcelonában.

A Free From Funtional Food Expo Európa vezető egészségügyi kiállítása a mesterséges szerektől mentes, funkcionális és alapvető élelmiszeripari termékek területén, így nem meglepő módon a rendezvény középpontjában a glutén-, laktóz- és cukormentes, a vegán és más „mentes” élelmiszeripari termékek állnak. A részvétel elengedhetetlen nem csak az élelmiszeripari gyártók, de az élelmiszeripari szakemberek, az élelmiszeripari kis- és nagykereskedők és a vendéglátásban dolgozók számára is.

 

Az Expo ideje alatt három ingyenes konferencia kerül megrendezésre:

  • Diétás és Funkcionális Konferencia
  • Laktózmentes Konferencia
  • Élelmiszer bloggerek rendezvénye

Az üzletember találkozón a jelenlévők megismerik a diétás és funkcionális élelmiszeripar legújabb trendjeit, technológiáit és ezzel egy időben találkozhatnak a gyártókkal és beszállítókkal, kereskedőkkel egyaránt. Hasznos információkhoz juthatnak a jövőbeli partnereikről és termékeikről, szolgáltatásaikról, hozzáférést kapnak a legújabb, innovatív technológiák, valamint alkalmuk lesz potenciális nemzetközi kapcsolatok kialakítására és a nemzetközi piacon való megjelenésre is.
Az előzetesen feltöltött online profilok segítségével pedig kiválaszthatja azokat a cégeket, partnereket akikkel tárgyalni szeretne a találkozón, a rendezvény előtt meg fogja kapni a rendszer által összeállított, személyre szabott ütemtervet a megbeszélések időpontjaival.

 

Az konferenciákra külön kell regisztrálni az expo honlapján:
https://www.freefromfoodexpo.com/

 

Az üzletember találkozón és az expo-n is ingyenes a részvétel, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Ha a regisztrációt követően mégsem vesznek részt a rendezvényen a szervezők 55 euró +ÁFA díjat szabnak ki a jelentkezőkre ha erről legkésőbb 2017. június 6-ig nem értesítik őket.

 

A kiutazás és szállás önköltséges, és önállóan szervezendő.
További információért keresse az Enterprise Europe Network pécsi irodáját:
e-mail: eenpecs@pbkik.hu

Helyszín: Fira Baecelona Gran Via, Barcelona, Spanyolország
Időpont: 2017. 06. 08. 09:00 - 2017. 06. 09. 17:00
Jelentkezés határideje: 2017. 06. 01. 16:00