Üdvözöljük a

Európa-Kína Fiatal Vezetők Fóruma Pécsett | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Európa-Kína Fiatal Vezetők Fóruma Pécsett

Szerző: Schmidt Enikő | 2018. április 17.

Az Európa-Kína Fiatal Vezetők Fóruma Alapítvány szervezésében kerül megrendezésre idén első alaklommal az a konferencia, mely a Magyarországon tanult, de mára külföldön vállalkozó cégvezetőket ülteti ismét egy asztalhoz a Pécsi Önkormányzat a Pécsi Tudományegyetem és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésével.

A konferencia jelentős platformot biztosít a fiatal cégvezetők, valamint a kormány, a vállalkozók, a kereskedelem és az egyetemek képviselői számára Európa és Kína közötti kapcsolatok építésében. Az "Egy öv(ezet), egy út" stratégián alapuló fórum - amelyet az EU és a kínai kormányok közösen támogatnak - a gazdasági és oktatási csere új lehetőségeire összpontosít. További információt a csatolt programfüzetben talál.

A tervek szerint a fórumnak mintegy 110 résztvevője lesz. A regisztráció már megkezdődött a pekingi egyetemről, a Columbia Egyetem Tsinghua Egyeteméről, az Oxfordi Egyetemről, a Pennsylvania Egyetemről, a Fővárosi Közgazdaságtudományi Egyetemről, a Kínai Renmin Egyetemről, a Newcastle és a Moszkvai Állami Nemzetközi Kapcsolatok Egyeteméről.

Akikkel már biztosan találkozhat a rendezvényen: Zhang Guobin, a Charhar Intézet főtitkára; Dong Jinyi, a korábbi diplomáciai egyesületek alelnöke és főtitkára, valamint a volt svájci nagykövet; Lu Fengding, a Kínai Nyilvános Diplomáciai Egyesület alelnöke és a Chahar Társaság Nemzetközi Tanácsadó Bizottságának társelnöke; Dan Ge, előadó, Fordítási Tanszék, Idegen Nyelvi Iskola, Southwest Jiaotong Egyetem. Zhai Zhaohui, az Elnökség vezetője, a gazdasági napilap és Li Zhen, az Európai Örvény Egység és az Egy Közúti Coop Fejlesztés elnöke.

A helyi érdekeltek számára javasoljuk, hogy vegyenek részt az első napi fórumon és a gálavacsorán (május 3., csütörtök). A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, a részvételi díj 65 Eur / fő, mely tartalmazza a konferencia csomagot, ebédet, kávészünetet, gálavacsorát a Corso Étteremben és opcionális, péntek reggel megrendezett magán üzleti találkozót.

 

Regisztráció és további információk: temesvari.rita@ph.pecs.hu

Helyszín: Pécs, Kodály Központ
Időpont: 2018. 05. 02. 09:00 - 2018. 05. 04. 21:00