Üdvözöljük a

Film és reklám – brandépítés közel s távol | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Film és reklám – brandépítés közel s távol

Szerző: Schmidt Enikő | 2018. március 22.

Az Enterprise Europe Network és az Udine Kereskedelmi Kamara közös szervezésében nemzetközi üzletember találkozóra kerül sor az Udine Közel-Keleti Filmfesztivál keretében filmipari vállalkozások számára.

 

A 20. alkalommal megrendezésre kerülő Távol-Keleti Filmfesztiválon való részvétel kihagyhatatlan lehetőség minden olyan, a filmgyártásban vagy ahhoz kapcsolódó ágazatban tevékenykedő vállalkozás számára, amely szeretné termékeit megismertetni, szolgáltatásait Európában és Ázsiában egyaránt népszerűvé tenni.

 

A filmfesztivál 2018. április 20-28. között zajlik, a nemzetközi filmipari üzletember találkozóra április 27-én kerül sor, melynek központi témája a termékelhelyezés. Az európai és ázsiai filmekben termékelhelyezésen keresztül reklámra, nem hagyományos hirdetési felületekre tehetnek szert a cégek.

 

A termékelhelyezésről legtöbbször a termék gyártója, szolgáltatója és egy médiavállalat állapodik meg, annak érdekében, hogy a termék (vagy szolgáltatás) jól láthatóan megjelenítésre kerüljön az adott filmben, sorozatban. Az ilyen és ehhez hasonló megállapodásokhoz kapcsolódó jogi keretekről az üzletember találkozó előtt tájékoztatót tartanak a tárgyalópartnerek számára.

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A kiutazás önállóan szervezendő és önköltséges.

 

További információkért keresse az Enterprise Europe Network pécsi irodáját:

eenpecs@pbkik.hu       

Helyszín: Camera di Commercio di Udine Sala Valduga Piazza Venerio 8 - Udine, Olaszország
Időpont: 2018. 04. 27. 09:00 - 2018. 04. 27. 20:00
Jelentkezés határideje: 2018. 04. 16. 13:00