Üdvözöljük a

Franchise hálózatok legnagyobb vására Bécsben | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Franchise hálózatok legnagyobb vására Bécsben

Szerző: Schmidt Enikő | 2016. február 2.

Az Enterprise Europe Network ausztriai hálózata közel 50%-ban támogatja a magyar franchise tulajdonosok standját a Bécsben, november 4-5 között megrendezésre kerülő első Franchise Expón. Az érdeklődők máris regisztrálhatnak az eseményre. Tegye meg az első lépést, hogy meghódítsa az osztrák piacot, és partnereket találjon.

A vásár célközönsége az új, és a már meglévő franchise rendszerek tulajdonosai, és olyan vállalkozó szellemű magánszemélyek és cégek, akik gondolkodnak egy franchise hasznosításában. Ezzel kapcsolatban előadásokat is tartanak majd német nyelven.

 

Kiállítók
Mától regisztrálhatja franchise rendszerét kiállítóként. A Franchise Fair célja a diverzifikáció - így valamennyi franchise ágazatot várják a szervezők. Osztrák és neves nemzetközi franchise - márkák is jelen lesznek.
 
Megéri részt venni

  • Keresse meg a tökéletes franchise-partnert kiállítóként
  • Vezesse be márkáját az EU-s piacra
  • Ismerjen meg régi új márkákat
  • Merüljön el a hálózatépítésben

 
Tények és adatok, amik számítanak
2014-ben több mint 1.400 látogatója volt a Bécsi Franchise Vásárnak. Több mint 400 kétoldalú találkozóra került sor, amelyek know-how-átadáshoz, új kapcsolatokhoz és együttműködésekhez, franchise szerződésekhez vezettek.
 
Pénzügyi támogatást nyújtunk az új európai kiállítóknak:
Az Enterprise Europe Network Ausztriai hálózata 1.400 Euro támogatást biztosít új európai kiállítók számára jelentkezési sorrendben a keretösszegük mértékéig, mely az alapstand díjának csaknem 50%-a. A regisztráció csak akkor válik elfogadottá, ha a cég részvételi díja beérkezik a vásár szervezőjéhez a Cox Orange-hoz.
 
Jelentkezési határidő: 2016. március 7.

Fontos információ:
Amennyiben az Ön cége szívesen részt vesz ezen az új megmérettetésen, kérjük töltse ki a mellékelt jelentkezési lapot és küldje el Carina Felzmann részére a felzmann@cox-orange.at e-mail címre. A látogatók a kiállításon előre jelezhetik majd tárgyalási igényüket a franchise-rendszerek kiállítóival.

Helyszín: Bécs, Ausztria - Wiener Stadthalle
Időpont: 2016. 11. 04. 09:00 - 2016. 11. 05. 19:00