Üdvözöljük a

GAMESCOM – a jövő játékainak színtere | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

GAMESCOM – a jövő játékainak színtere

Szerző: Pazaurek Szabina | 2018. április 9.

A világ legnagyobb számítógépesjáték-vásárja és fesztiválja; a Gamescom kiváló alkalom a piaci szereplők, trendek megismerésére, valamint a kapcsolat- és piacépítésre az ágazati baranyai cégek, startupok számára.

Az Enterprise Europe Network és az NRW.BANK nagyszabású nemzetközi üzletember találkozót szervez a hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Gamescom keretében, ahol a legújabb számítógépes játékaikat is prezentálják a világ legnagyobb játékgyártói.

 

Újítások, különleges bejelentések, exkluzív információk és számítógépesjáték-bemutatók jellemzik az eseményt. 2017-ben 106 országból több mint 500.000 látogató érkezett, ezen belül közel 40.000 fős volt a szakmai közönség.

 

A kölni expo területén zajló üzleti tárgyalásokra regisztráció után lehet jelentkezni. A tárgyalások munkanyelve angol, de a választott partner függvényében változhat.


A regisztráció és az üzletember találkozón való részvétel költségeit az Enterprise Europe Network hálózat partnerei viselik, a vállalkozások számára így díjmentes.
A 2018-as vásári gamesmatch adatai és regisztrációs felülete hamarosan megnyílik online.

 

A kiutazás és szállás önköltséges, és önállóan szervezendő.

További információért keresse az Enterprise Europe Network pécsi irodáját:
e-mail: eenpecs@pbkik.hu

 

 

 

Helyszín: Koelnmesse GmbH Messeplatz 1 50679 Köln, Németország
Időpont: 2018. 08. 21. 09:00 - 2018. 08. 25. 16:00
Kapcsolódó anyagok: