Gazdasági körforgás - újragondolás, újragyártás, újrahasznosítás

Szerző: Pazaurek Szabina | 2017. március 9.

Az Enterprise Europe Network nemzetközi üzletember találkozót és konferenciát szervez LëtzBiz - Circular címmel a Luxembourg Circular Economy Hotspot 2017 rendezvény keretében.

Az esemény központi témája a körkörös gazdaság annak minden szegmensével. A rendezvény célja elsősorban a KKV-k megismertetése a körkörös gazdasággal, ezzel is az országok közötti együttműködésre ösztönözve őket és párbeszéd elindítására sarkallja a cégeket és a szakembereket.

 

A programot a b2b találkozók mellett kerekasztal beszélgetések, előadások, workshopok és egy kisebb kiállítói rész is színesíti.
Az előadók és a kerekasztal résztvevői között magas szintű politikai és gazdasági szereplők is jelen lesznek mind a Benelux-államok, mind a környező szélesebb régió területeiről.
A látogatóknak lehetősége lesz a Luxembourg Circular Economy Hotspot 2017 rendezvényen résztvevő nemzetközi szakértőkkel, szakemberekkel is tapasztalatot cserélni, megismerni és példát venni a már gyakorlatban is jól működő körkörös gazdasági modellekről miközben részt vesznek a LëtzBiz – Circular napközbeni programjain és B2B találkozóin.

 

Az találkozón üzleti megbeszéléseken vehetnek részt az Önök számára vonzó üzleti lehetőséggel, érdekes ajánlatokkal rendelkező előzetesen feltöltött online profilok között megjelölt cégekkel, partnerekkel a rendszer által összeállított tárgyalási beosztás szerint.

 

Kiemelt témák, ágazatok:

  • IKT
  • Ökotechnológiák és fenntartható építészet
  • Környezet, megújuló energia és energiahatékonyság
  • E-mobilitás
  • Szállítmányozás és logisztika
  • Fenntartható fejlődés
  • Intelligens városok – smart cities

 

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.
Részvételi díj: cégenként 99 euró és +50 euró a cég minden további résztvevője után.

A kiutazás és szállás önköltséges, és önállóan szervezendő.
További információért keresse az Enterprise Europe Network pécsi irodáját:
e-mail: eenpecs@pbkik.hu

 

Helyszín: A Luxemburgi Nagyhercegség Kereskedelmi Kamarája Luxemburg, Alcide de Gasperi u. 7.
Időpont: 2017. 06. 21. 09:00 - 2017. 06. 21. 18:00
Kapcsolódó anyagok: