Üdvözöljük a

Hannover Messe 2017 - Ipar minden mennyiségben és elsőrangú minőségben | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Hannover Messe 2017 - Ipar minden mennyiségben és elsőrangú minőségben

Szerző: Enterprise Europe Network - Dél-Dunántúl | 2016. december 21.

A világ vezető ipari kiállításának, a Hannover Messe-nek keretein belül 2017. április 24-28. között már 13. alkalommal kerül megrendezésre az a nemzetközi üzletember találkozó, amely 2005 óta 60 ország, 4000 üzletember és 3000 cég részvételével több mint 23000 üzleti tárgyalásnak adott otthont.

A b2fair találkozó az Enterprise Europe Network (EEN) üzletfejlesztési hálózat tagjainak és több más szakmai szervezetnek a rendezésében valósul meg, együttműködésben a kiállítás “Global Business & Markets” részlegével.

A Hannover Messe szakkiállítás és üzletember találkozó a világ egyik legjelentősebb ipari rendezvényeként széles témakört fed le a kutatás-fejlesztés, ipari automatizálás és informatika kérdéseitől kezdve a beszállítás, gyártástechnológia és kapcsolódó szolgáltatásokon át egészen az energetikai és környezetvédelmi technológiákig.

 

Az új értékesítésekre, kapcsolatépítésre, más ágazatokra való nyitás lehetősége és az új termékekhez, technológiákhoz való egyedülálló hozzáférési lehetőség – társítva a hatalmas nemzetközi jelenléttel – egyaránt vonzza a kiállítókat és látogatókat szerte a világból.

 

Újdonság: a Hannover Messe kiállítás idén új együttműködési fórumot indított a “Young Tech Enterprises” programmal, hogy előtérbe helyezzék az induló innovatív vállalkozások (start-upok) részvételét az üzletember találkozón. A rendezők célja, hogy az induló cégeket kapcsolataik kiépítésére, megerősítésére ösztönözzék, miközben biztosítják számukra a tökéletes környezetet, hogy a lehetséges ügyfelek és befektetők figyelmét magukra vonják.

 

Mit nyújt a találkozó:

  • egyéni intenzív üzleti találkozók exkluzív környezetben
  • a kiállítás központjában elhelyezkedő partnerkereső csarnok
  • már a kiállítást megelőzően széleskörű, nemzetközi partnerhálózat segíti a cégeket
  • szakmai segítség biztosított a helyszínen és a rendezvényt követő időszakban

Az üzletember találkozó a “Global Business & Markets” fórumon, a Deutsche Messe kiállításszervező cég hivatalos rendezvényeként a nemzetközi ipari szakvásár minden részére kiterjed, átfogó képet adva minden – a konferencián felmerülő – témakör lefedésével, és az összes résztvevő ágazat képviseletével.

 

 

Részvétel feltételei:

A rendezvényen való részvétel díjmentes, amennyiben vállalkozásával legkésőbb 2017. február 24-ig regisztrál a honlapon. Amennyiben a cég visszavonja részvételi szándékát, a szervezők 150 eurós „bánatpénzt” számláznak ki!

 

2017. február 24. után a következő részvételi díjak lépnek életbe:

  • Kiállítók részére: 95 euró
  • Látogatók részére: 100 euró

Cégenként további 75 eurót számítanak fel minden egyes utólagos résztvevő csatlakozásáért.

 

Dátum: 2017. április 24-28.

Rendezvény nyelve: angol

Helyszín: Messegelände, D-30521 Hannover, Németország
Időpont: 2017. 04. 24. 08:00 - 2017. 04. 28. 20:00