Üdvözöljük a

IV.ÖKOINDUSTRIA Szakkiállítás és Üzletember Találkozó Budapesten (Környezetipar) | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

IV.ÖKOINDUSTRIA Szakkiállítás és Üzletember Találkozó Budapesten (Környezetipar)

Szerző: Weller Diána | 2015. június 17.

2015 október 14-16 között ismét megrendezésre kerül az ÖKOINDUSTRIA nemzetközi környezetipari, energiahatékonysági és megújuló energiaforrások szakkiállítás, mely kivételes lehetőséget nyújt az innovatív környezetvédelmi technológiák és szolgáltatások bemutatására, továbbá fórumot biztosít az információcserére, technológia transzferre, és szakmai együttműködésekre. A vásár mellett nemzetközi üzletember találkozóra is sor kerül.

Az ÖKOINDUSTRIA 2015 tematikája magába foglalja a megújuló energia, az energiahatékonyság, az ökoépítészet, a klímavédelem, a hulladék, a másodnyersanyagok, a hulladékból készült termékek, a vízvédelem, talajvédelem, a biotechnológiák, a levegővédelem, valamint a zaj és rezgésvédelem területét.

 

A kiállítók számára lehetőséget biztosítanak saját cégük, termékeik bemutatására az ÖKOKávézóban és előre leszervezett üzleti tárgyalásokra, üzletembertalálkozóra.

 

Helyszín: Budapest, II. ker. Millenáris, B Csarnok
Időpont: 2015. 10. 15. 00:00
Jelentkezés határideje: 2015. 10. 12. 00:00