Üdvözöljük a

jazzahead! - Brémai nemzetközi jazzvásár és fesztivál | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

jazzahead! - Brémai nemzetközi jazzvásár és fesztivál

Szerző: Pazaurek Szabina | 2017. február 27.

A jazzélet kiemelkedő eseményén az Enterprise Europe Network és a jazzahead! rendezőinek társszervezésében nemzetközi üzletember találkozót tartanak Németországban.

A jazzahead! rendezvénysorozat a jazz, mint központi téma körül szerveződik, ötvözve a fesztivált, showcase produkciókat és éjszakai életet konferenciákkal, nemzetközi kiállítással és börzével valamint üzletember találkozóval. A rendezvényeken a zenész, mint professzionális szakma kerül a középpontba párhuzamosan támogatva a zenei piac fejlődését projektbemutatás, koncertek és a kapcsolatrendszer építése által.


Az iparágnak ezen kihagyhatatlan eseményén évről-évre egyre több lemezkiadó, lapszerkesztőség, ügynökség, művész-management, fesztivál, stúdió, hangszergyártó-és forgalmazó cég, szakmai szervezet és zenei exportiroda képviselteti magát, ezúttal is több mint 3000 szakmabeli vesz részt a kiállításon és a kapcsolódó programokon.

 

Idén hetedik alkalommal rendezik meg a jazzahead! egyik kísérő rendezvényeként a nemzetközi üzletember találkozót, ahol az elmúlt években is a világ minden tájáról, több mint 30 ország részvételével zajlott le több száz üzleti megbeszélés.
A résztvevőknek a szakmai vásár mellett lehetőségük lesz előre egyeztetett időpontban kétoldalú tárgyalásokat folytatni, cégre szabott tárgyalási naptár alapján.


A rendezvény, ahol a művész és a piac szemtől-szemben találkozik egymással kiváló lehetőség nemcsak a zenei színtéren aktívan résztvevőnek új üzleti lehetőségek feltérképezésére, projektötletek bemutatására és megvalósítására, de az „újoncoknak” is biztosítja a szakmai kapcsolat-és tapasztalatcserét, kereskedelmi és művészi partnerek megismerését mindezt hatékony, jól szervezett üzleties légkörben.

 

Az eseményre az előzetes regisztráció kötelező.
Részvételi díj: 60 euró (+ÁFA)


A kiutazás és szállás önköltséges, és önállóan szervezendő.

 

További információért keresse az Enterprise Europe Network pécsi irodáját:
e-mail: eenpecs@pbkik.hu

Helyszín: Bréma, Németország
Időpont: 2017. 04. 28. 10:00 - 2017. 04. 29. 13:00
Jelentkezés határideje: 2017. 04. 14. 15:00
Kapcsolódó anyagok: