Üdvözöljük a

Kiutazó Delegáció Shenzen, Kína - szállás támogatással | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kiutazó Delegáció Shenzen, Kína - szállás támogatással

Szerző: Hendinger Anita | 2016. július 28.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kínai Tagozata Nádasi Tamás, a  Tagozat elnökének vezetésével 2016. szeptember 25-30. között üzleti delegációt szervez Kínába, Shenzhenbe az ,,Első Shenzhen-Közép-Kelet-Európai Gazdasági, Kereskedelmi és Kulturális Fórum’’ alkalmából.

A delegáció tagjai a helyi kamarai partnerek által szervezett üzleti fórumokon és üzletember-találkozón vesznek részt Shenzhenben.

A kiutazás a Kína iránt érdeklődő vállalkozások számára kíván segítséget nyújtani üzleti kapcsolataik fejlesztéséhez, exportjuk bővítéséhez. Az út során tájékozódhatnak a kínai gazdasági és üzleti környezetről, a magyar-kínai gazdasági együttműködési lehetőségekről, továbbá tárgyalhatnak potenciális kínai üzleti partnerekkel.

 

Amennyiben 2016. szeptember 1-ig elküldik jelentkezésüket, a szervezők díjmentesen biztosítják a szállást 2 éjszakára.

 

A szakmai programok szervezését és finanszírozását az MKIK biztosítja. A repülőjegyek és a szállás foglalását a fennmaradó egy éjszakára a kiutazó egyénileg intézi. Az utazás, a szállás valamint a transzferek költségei a kiutazót terhelik.

 

A szakmai programok nyelve az angol, magyar tolmácsolást nem tudunk biztosítani.

 

A delegáció tervezett szakmai programja, valamint az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos információk csatoltan találhatók.

 

Amennyiben csatlakozni kíván a kiutazó üzleti delegációhoz, kérjük, hogy a mellékelt angol nyelvű cégprofil adatlapot kitöltve mielőbb, de legkésőbb 2016. szeptember 1-ig a vegvari@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az üzleti delegáció legalább tíz fő esetén indul el.

 

A férőhelyek száma ugyanakkor korlátozott, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében, csak a kitöltött, angol nyelvű cégprofil adatlap beérkezésével tudjuk elfogadni.

 

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban Végvári Kristóf, nemzetközi referens áll a rendelkezésükre: +36 1 474 5106, e-mail:vegvari@mkik.hu

 

Az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos kérdésekben a kontaktszemély a ConnecTicket Utazási Ügynökségnél: Bicskei Orsolya: +36 1 317 3717, e-mail: info@connecticket.hu

Helyszín: Shenzen, Kína
Időpont: 2016. 09. 25. 00:00 - 2016. 09. 30. 00:00
Jelentkezés határideje: 2016. 09. 01. 00:00
Csatolt állományok: