Üdvözöljük a

Körforgásosság az élelmiszerláncban szeminárium | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Körforgásosság az élelmiszerláncban szeminárium

Szerző: Schmidt Enikő | 2018. május 31.

A Körforgásos Gazdaságért Alapítvány a Circular Hungary Program keretében szervez szemináriumot, melynek célja, hogy vállalati példákon keresztül bemutassa, miként lehet a körforgásos szemléletet – a biológiai tápanyagok értékének magas és tartós szinten történő megőrzését és hasznosítását - gazdaságosan és hatékonyan alkalmazni a mezőgazdaságtól kezdve az élelmiszertermelésen keresztül, egészen a vendéglátásig és a fogyasztásig bezárólag.

A témák között szerepel a biomassza-alapú gazdaság, a biológiai tápanyagok (biohulladék és –melléktermék) hasznosítása, az élelmiszerhulladék csökkentése, valamint a fenntartható módon készített helyi élelmiszer alapanyagokfelhasználása a vendéglátásban. A szeminárium programját a csatolt dokumentumban tekintheti meg.

 

Az eseményen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2018. június 4-ig jelezze az office@circularfoundation.org e-mail címen.
 
Tekintettel arra, hogy a helyszín befogadóképessége korlátozott, és az étkeztetést is a valós résztvevők számához szeretnénk igazítani, ezért kérjük, hogy csak akkor jelentkezzen, ha biztosan részt tud venni az eseményen, vagy ha a regisztráció után mégis le kell mondania a részvételt, azt mielőbb jelezze  a megadott e-mail címen.

                                                                 

További információk: 

 

Körforgásos Gazdaságért Alapítvány
1118 Budapest, Villányi út 47.
Tel: 372-0740
Helyszín: Impact Hub Budapest (1053 Bp., Ferenciek tere 2., I. emelet)
Időpont: 2018. 06. 07. 10:00 - 2018. 06. 07. 14:00
Jelentkezés határideje: 2018. 06. 04. 08:00
Kapcsolódó anyagok: