Üdvözöljük a

Körkörös gazdaság kicsit másképp | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Körkörös gazdaság kicsit másképp

Szerző: Pazaurek Szabina | 2018. május 9.

Az Enterprise Europe Network nemzetközi üzletember találkozót szervez a szeptemberben megrendezésre kerülő Oslo Innovációs Hét társrendezvényeként.

Az Innovációs Hét keretében 50 rendezvény, 100 előadó várja a résztvevőket, ahol a kiemelt témák közt többek között szerepel a technológiai innováció, fenntarthatóság és okos városok kérdésköre.


Az üzletember találkozó alkalmat biztosít a tudásmegosztásra, a vállalati, egyetemi, kormányzati felek találkozására és új együttműködések, technológiai és üzleti kapcsolatok megalapozására. Kiemelt szerepet kap a találkozón az újrahasznosítás és a területhez kapcsolódó legújabb fejlesztések bemutatása, valamint a jövőbeni K+F, technológiai együttműködések kialakítása.


Az résztvevőknek lehetőségük lesz az előzetesen feltöltött online profilok segítségével kiválasztani azokat a cégeket, partnereket, akikkel tárgyalni szeretne a találkozón.


Az üzletember találkozón a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a rendezvény honlapján keresztül lehet, mely a lap alján található linken keresztül érhető el.

 


A kiutazás és szállás önköltséges, és önállóan szervezendő.
További információért keresse az Enterprise Europe Network pécsi irodáját:
e-mail: eenpecs@pbkik.hu

 

Helyszín: Øvre Slottsgate, 3 Postboks 183 Sentrum 0154 Oslo, Norvégia
Időpont: 2018. 09. 26. 09:00 - 2018. 09. 26. 17:00
Jelentkezés határideje: 2018. 09. 20. 12:00