Üdvözöljük a

Macfrut 2014 - zöldség-gyümölcs és kapcsolódó technológiák nemzetközi kiállítása és üzletembertalálkozó | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Macfrut 2014 - zöldség-gyümölcs és kapcsolódó technológiák nemzetközi kiállítása és üzletembertalálkozó

Szerző: Hendinger Anita | 2014. július 2.

A MACFRUT zöldségek és gyümölcsök előállításához, tárolásához, marketingjéhez és szállításához kötődő növények, technológiák és szolgáltatások nemzetközi kiállítása. A 2014. szeptember 24-26. között megrendezésre kerülő kiállítás keretében a helyi Enterprise Europe Network iroda üzletember találkozót szervez.

A nemzetközi üzletember találkozó magyarországi társszervezője a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Enterprise Europe Network iroda.

 

Ebben a szektorban ez a legjelentősebb kiállítás Olaszországban, mely világszerte is egyre híresebbé, s az iparági szereplők számára jelentős találkozási ponttá válik.

 

A termeléstől a feldolgozásig, a csomagolástól az értékesítésig, a technológiától a logisztikáig sok száz vállalkozás mutatja be új termékeit. A kiállítás 3 napja lehetőséget biztosít arra, hogy a világ minden tájáról érkező szakembereket, vállalkozásokat, a szektor technológiai fejlesztéseit megismerjék, valmint részt vegyenek a kiállításokhoz kapcsolódó szakmai workshop-okon és konferenciákon.

 

A kiállítás főbb témakörei:

- vetőmagok, gyümölcs-zöldség-virág termesztés,

- gyártó gépek és műszaki berendezések,

- válogató, csomagoló és gépek és technológiák,

- csomagolás: alapanyagok és csomagolások,

- gyümölcs és zöldség marketing,

- logisztika, szállítás,

- kapcsolódó szolgáltatások.

 

 

A szervezők a programok mellett azon résztvevők számára, akik valamilyen olasz terméket vagy technológiát szereznének be az alábbi szolgáltatásokat biztosítják ingyenesen:

- 3 éjszakára szállás,

- kiállítási belépőjegy és katalógus,

- üzleti találkozókon és céglátogatásokon való részvétel lehetősége,

- szükség szerint tolmács az üzleti találkozókon,

- transzfer a bolognai repülőtérről.

 

A látogatóknak biztosítják a kiállítókkal való találkozás lehetőségét. Az üzleti találkozó kétoldalú megbeszélései terv szerint 2014. szeptember 24-25-én kerülnek lebonyolításra.

 

További információ:
telefon: 62/554-252, 62/554-256
e-mail: eenszeged@csmkik.hu

Helyszín: Cesena, Olaszország
Időpont: 2014. 09. 24. 00:00 - 2014. 09. 26. 00:00
Jelentkezés határideje: 2014. 08. 29. 00:00