Üdvözöljük a

Mi a divat északon?! – Baltic Fashion & Textile Riga 2017 | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Mi a divat északon?! – Baltic Fashion & Textile Riga 2017

Szerző: Pazaurek Szabina | 2017. február 27.

Nemzetközi üzletember találkozót szervez az Enterprise Europe Network a 22. Nemzetközi Textilipari Vásár kísérőrendezvényeként Lettországban.

A nemzetközi kiállítás és vásár betekintést kínál az ágazatban megjelenő fiatal művészekre, új, fejlődő, innovatív vállalkozásokra, a divat és életmód kölcsönhatására és az iparban használt új technológiákra, közel 10000 látogató és 23 különböző országból érkező kiállító, képviselő részvételével.

 

A Baltic Fashion & Textile 2017 üzletember találkozón a gyártók, a kereskedők, valamint bármely a divat- és textiliparban érdekelt fél megtalálhatja, amit keres; a rendezvény kiváló színtere a divat- és textilipar szakembereinek találkozásának. Remek alkalom olyan divat- és textiliparban érdekelt kis- és középvállalkozások, innovatív textil technológiák kutatásával és fejlesztésével foglalkozó cégek számára, akik üzleti lehetőségeket, potenciális partnereket keresnek Lettországban és más balti államokban, ezzel is biztosítva saját fenntartható üzleti fejlődésüket, növekedésüket.

 

A rendezvényen a kínálat találkozik a kereslettel; a jelenlévők megismerik a divat-és textilipar legújabb trendjei, technológiáit. Találkozhatnak a gyártókkal, megismerik az alvállalkozókat, kereskedőket, hasznos információkhoz juthatnak a jövőbeli partnereikről és termékeikről, szolgáltatásaikról, hozzáférést kapnak az új, innovatív technológiákhoz.
Az értékesítési piacok megismerése, a naprakész információk begyűjtése és más országok képviselőivel a tapasztalatcsere segítséget nyújt saját üzletük, termékeik kialakításának, korszerűsítésének megtervezéséhez, az üzleti, menedzsment-fejlesztéshez, de akár ott helyben is köthetnek üzletet a számukra megfelelő üzletfelekkel az előre egyeztetett időpontokban tartott kétoldalú tárgyalások alkalmával, melyek a cégre szabott tárgyalási naptár alapján zajlanak.

 

Az üzletember találkozón a részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
A kiutazás és szállás önköltséges, és önállóan szervezendő.


További információért keresse az Enterprise Europe Network pécsi irodáját:
e-mail: eenpecs@pbkik.hu

Helyszín: Riga, Lettország
Időpont: 2017. 03. 30. 11:00 - 2017. 03. 30. 16:00
Jelentkezés határideje: 2017. 03. 29. 16:00
Kapcsolódó anyagok: